FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
pen
næt taske
airtag
ipad 6
brodit
ram mount
cricut
ipad air 4
cover 6
ipad cover
iphone 11 pro cover
brodit holder
ipad 10.9 cover
iphone 13 pro cover
nexa
iphone 12 mini
otterbox
iphone 13 pro
Stativer Holdere med lås

Holder med lås til iPad Pro 11 (2024)

En låsbar holder til iPad Pro 11 er en ideel løsning til at beskytte din tablet i offentlige miljøer eller i situationer, hvor sikkerhed er af højeste prioritet.

Disse stativer kombinerer robust konstruktion med sikkerhedsfunktioner, der forhindrer tyveri og misbrug, hvilket gør dem perfekte til brug på kontorer, butikker, messer og andre steder, hvor mange mennesker har adgang til enheden.
Læs mere holder med lås til iPad Pro 11 (2024)

Sorter efter:

Læs mere holder med lås til iPad Pro 11 (2024)

funktioner og fordele

  • Robust konstruktion: Låsbare stativer er bygget af holdbare materialer som metal eller højkvalitets plastik til at modstå både daglig brug og forsøg på manipulation. De er designet til at være vandal- og tyverisikre, hvilket giver dig tryghed i, at din iPad er beskyttet.

  • Integrerede låsesystemer: Stativerne er udstyret med låsesystemer, ofte med nøglelåse eller kombinationslåse, som gør det svært for ubudne gæster at fjerne iPad . Dette sikrer, at enheden forbliver sikkert monteret og kun kan frigøres af autoriseret personale.

  • Monteringsmuligheder: Mange aflåselige stativer tilbyder fleksible monteringsmuligheder. De kan monteres på vægge, borde eller gulvstandere, alt efter dine behov. Dette gør det muligt at placere iPad i en optimal højde og placering til brug uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  • Adgangskontrol: Nogle modeller tillader justeringer for at begrænse adgangen til bestemte knapper eller porte på iPad . Dette kan være nyttigt i miljøer, hvor du vil forhindre brugere i at ændre indstillinger, downloade apps eller frakoble enheden.

Anvendelsesområder

  • Detailhandel og offentlige steder: I butikker, restauranter og andre offentlige miljøer kan aflåselige stativer bruges til at præsentere information, vise digitale kataloger eller som interaktive kiosker. De sikrer, at iPad ikke kan stjæles eller manipuleres af kunder.

  • Uddannelsesinstitutioner: Skoler og universiteter kan bruge aflåselige holdere til at beskytte iPad der bruges i klasseværelser eller biblioteksområder. Dette beskytter enhederne mod tyveri, samtidig med at de er tilgængelige for elever og personale.

  • Virksomhedsmiljøer: På kontorer og arbejdspladser kan låsbare holdere bruges til at sikre iPad , der bruges i konferencelokaler, receptioner eller som informationsskærme. De sikrer, at kun autoriseret personale kan flytte eller ændre enhederne.

  • Messer og arrangementer: Ved messer og arrangementer kan aflåselige holdere bruges til at vise information eller indsamle data fra besøgende. De beskytter iPad mod tyveri og gør det muligt for personalet at fokusere på at interagere med besøgende i stedet for at overvåge udstyret.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk