FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
ipad 6
pow
cricut
ram mount
brodit
oplader
ta
næt taske
ipad air 4
iphone 11 pro cover
macbook air 13
tomtoc
iphone x cover
nexa
iphone 13 pro cover
ipad cover
Covers og etuier Sleeves

Køb sleeves til iPad Air 11 (2024)

Sleeves til iPad Air 11 (2024) tilbyder en elegant og praktisk løsning til at beskytte din enhed mod ridser, stød og dagligt slid. Disse etuier er designet til at være både funktionelle og stilfulde, hvilket gør dem til et populært valg for brugere, der ønsker at kombinere beskyttelse med stil.
Læs mere Køb sleeves til iPad Air 11 (2024)

Sorter efter:

Læs mere Køb sleeves til iPad Air 11 (2024)

Beskyttende funktioner

Bløde møbler :
Ærmer er ofte foret med bløde materialer som mikrofiber eller fleece, som giver en skånsom og beskyttende inderside, der forhindrer ridser på iPad skærm og krop.

Stødabsorberende materiale: Ydermaterialet på ærmerne kan være lavet af slidstærkt neopren, stærkt kanvas eller højkvalitets læder, som giver stødabsorberende beskyttelse mod stød og fald.

Lynlås eller magnetlukning: Mange ærmer har en sikker lukning i form af en lynlås eller magnet, som holder iPad sikkert på plads og beskytter den mod at glide ud.

Funktionalitet og bekvemmelighed

Let og bærbar: Ærmer er designet til at være lette og nemme at bære, hvilket gør dem perfekte til brugere, der ofte er på farten. De passer nemt i tasker, rygsække eller dokumentmapper.

Ekstra lommer: Mange ærmer har udvendige lommer eller indvendige rum til opbevaring af tilbehør som Apple Pencil, opladere, kabler og andre småting, hvilket gør dem ekstra praktiske.

Fleksibilitet: Ærmer kan nemt tages af og på, hvilket giver hurtig adgang til iPad når du har brug for det, og beskyttelse, når du ikke bruger den.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk