FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
airtag
taske
pen
ipad 6
pow
cricut
tomtoc
ram mount
ipad cover
oplader
næt taske
ta
ipad air 4
macbook air 13
brodit
iphone x cover
nexa
moment
iphone 13 pro cover
Covers og etuier tegnebogscover

Køb etui til iPhone 16

Pungcovers til iPhone 16 er det perfekte tilbehør til dem, der ønsker at kombinere beskyttelse, funktionalitet og stil i en enkelt pakke. Disse etuier tilbyder ikke kun robust beskyttelse til din enhed, men også praktiske opbevaringsløsninger til kort, kontanter og andet lille tilbehør.
Læs mere Køb etui til iPhone 16

Sorter efter:

Læs mere Køb etui til iPhone 16

Multifunktionel beskyttelse

Pungetui fungerer som en kombination af et beskyttende mobilcover og en pung. De dækker hele enheden, inklusive skærmen, og giver en omfattende beskyttelse mod ridser, stød og mindre fald. Ydersiden af etuiet er ofte lavet af højkvalitets læder eller kunstlæder, som giver et elegant og sofistikeret look, samtidig med at det beskytter din iPhone 16.

Indbyggede kortpladser

En af de mest værdsatte funktioner ved pung etuier er de indbyggede kortpladser. Disse rum er designet til at indeholde kreditkort, ID-kort, kørekort og nogle gange endda kontanter. Dette eliminerer behovet for at bære en separat pung og gør det nemmere at have alle de vigtige ting på ét sted. Nogle sager har også et større rum til opbevaring af regninger eller kvitteringer.

Magnetisk lukning

Mange pung etuier kommer med en magnetisk lukning, der holder etuiet sikkert lukket, når det ikke er i brug. Dette beskytter skærmen mod ridser og snavs, når telefonen er i en taske eller lomme. Den magnetiske lukning gør det også nemt hurtigt at åbne og lukke etuiet, hvilket giver bekvemmelighed ved daglig brug.

Indstillingsfunktion

En praktisk funktion ved mange tegnebøger er standerfunktionen. Ved at folde coveret på en bestemt måde kan du stille din iPhone 16 i vandret position, hvilket er perfekt til at se videoer, deltage i videokonferencer eller læse opskrifter, mens du laver mad. Standerfunktionen gør det muligt at bruge din telefon håndfrit, hvilket forbedrer brugeroplevelsen.

Æstetisk variation

Pung etuier kommer i en række forskellige designs, farver og materialer, hvilket gør det nemt at finde en, der passer til din personlige stil. Fra klassisk sort og brunt læder til mere moderne og farverige muligheder, der er noget for enhver smag. Nogle etuier har også detaljer som kontrastsyning, prægning eller trykte mønstre, der giver et ekstra strejf af personlig stil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk