FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Adaptere

Køb adaptere til iPhone

Adaptere hjælper dig med at forbinde din iPhone til forskellige enheder, såsom en skærm, tv, projektor eller stereoanlæg. Det er vigtigt at vælge kvalitetsadaptere fra pålidelige producenter for at undgå kompatibilitetsproblemer og sikre, at de fungerer korrekt med din iPhone .
Læs mere Køb adaptere til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 43)

Læs mere Køb adaptere til iPhone
Der er adaptere, der gør Lightning til:
  • HDMI
  • VGA
  • 3,5 mm
  • SD kortlæser
  • microUSB
  • To Lightning stik

Du kan få brug for en adapter til din iPhone i forskellige situationer afhængigt af dine behov og brugsscenarier. Her er nogle situationer, hvor en adapter kan være nyttig:

  1. Lydadapter : Hvis din iPhone mangler et 3,5 mm hovedtelefonstik (almindeligt på nyere modeller), skal du muligvis bruge en Lightning til 3,5 mm adapter for at tilslutte standard hovedtelefoner eller højttalere med et 3,5 mm stik.
  2. Opladningsadapter : Hvis du har ældre opladningskabler med USB-A eller andre typer stik, og din iPhone har en Lightning-port eller USB-C-port, skal du muligvis bruge en adapter til at tilslutte dem.
  3. HDMI-adapter : For at forbinde din iPhone til et tv eller en ekstern skærm, skal du muligvis have en HDMI-adapter, som konverterer din iPhone port (Lightning eller USB-C) til en HDMI-forbindelse.
  4. SD-kortlæser : Hvis du vil overføre billeder eller videoer fra et SD-kort til din iPhone , kan du bruge en SD-kortlæser, der forbindes via Lightning- eller USB-C-porten.
  5. USB-adapter : For at tilslutte USB-enheder såsom et tastatur, en mus eller USB-sticks til din iPhone , kan du bruge en USB-adapter.
  6. Trådløs hovedtelefonadapter : Hvis du har en iPhone uden hovedtelefonstik og vil bruge trådløse hovedtelefoner, der ikke har Bluetooth, kan du have brug for en adapter, der konverterer Lightning-porten til et 3,5 mm-stik.
  7. USB-C-adapter : Hvis du har en moderne iPhone med en USB-C-port og skal forbinde til ældre tilbehør eller computere med andre porte, skal du muligvis bruge en USB-C-adapter, der konverterer til andre typer porte, såsom USB-A eller HDMI.

Generelt er adaptere nyttige, når du skal tilslutte din iPhone til andre enheder, porte eller tilbehør, der har andre stik, end din iPhone har.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk