FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Foto og film Projektorer

Projektorer til iPhone

Er du træt af at se film, billeder eller sociale medier på en lille skærm? Så kan en projektor til iPhone være en smart investering.
Læs mere projektorer til iPhone

Sorter efter:

Læs mere projektorer til iPhone
I vores sortiment finder du alt fra projektorer, du kan montere på loftet, til små, fleksible og bærbare modeller.

Til arbejde eller fritid

En projektor, der er kompatibel med din iPhone eller iPad er et praktisk tilbehør, både privat og på jobbet. Hvis du ofte laver præsentationer på arbejdet, kan du hurtigt og nemt tilslutte projektoren under møder.

Bærbare projektorer er lige så nyttige i din fritid. Vælg en trådløs model til tilslutning via WiFi og Bluetooth, eller brug en HDMI-adapter med lightning-kabel, hvis der er dårlig dækning. Perfekt til filmaftener i hytten eller på campingtur.

Fleksibilitet og smarte funktioner

Hvis du har brug for fleksibel kompatibilitet, har vi flere projektorer, der understøtter både AirPlay og Android 9.0. Det er en smart løsning, hvis I er flere og gerne vil kunne bruge forskellige styresystemer.

Ønsker du at få følelsen af et biograflærred, kan du vælge en model, der kan projicere op til 300 tommer, har stereolyd og en lysstyrke med høje ANSI lumen. Uanset om du leder efter en model med varieret projektionsstørrelse eller en projektor med 4K opløsning, så har vi projektoren til dig.

Altid klar med bærbart projektorlærred

Hvis du fuldender med en letvægts bærbar projektorskærm, kan du altid sætte din biograf op, når du vil, og hvor end du er. Den er også lille og nem at pakke i campingvognen på ferien til en filmaften med familien. Eller du kan have den i bilen for altid at være klar til at lave en multimediepræsentation på arbejdet. Mulighederne er simpelthen uendelige.

Nogle projektorer understøtter wifi eller bluetooth, andre kræver HDMI (hvilket løses af Lightning-til-HDMI-adapter, f.eks. Apple Lightning-till-digital-AV-adapter).
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk