FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Biltillbehør Bilholdere

Bilholder til iPad Air 2

Når du kører en bil med din iPad Air 2, lønner det sig at have den let tilgængelig, men sikker. iPad'en er fremragende som GPS til dem, der kører bilen, eller i andre tilfælde som underholdning for børnene, mens de kører.
Læs mere bilholder til iPad Air 2

Sorter efter:

Læs mere bilholder til iPad Air 2
Ved hjælp af en bilholder kan du nemt og sikkert tage din iPad med på farten og holde den sikker hele vejen.

En bilholder holder din iPad stabil og falder ikke på gulvet og knuser skærmen. Der er også praktiske dæksler, der beskytter mod, at skærmen udsættes for snavs og fedtpletter. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af praktiske bilholdere med enkle og rene designs. Du finder indehavere i en række forskellige former med forskellige praktiske løsninger.

Praktisk ved lange bilrejser

En iPad kan være rart at tage med sig, når man rejser, især i betragtning af børnene i bagsædet. Med dette kan børn finde både sjove spil og gode film, som ofte får bilturen til at føles kortere. IPad'en kan for eksempel fastgøres mellem forsæderne eller på nakkestøtten eller sædet på forsædet for at underholde rastløse børn. Når du monterer en bilholder i forruden, kopholderen eller rattet, kan du bruge din iPad Air 2 som GPS.

Her finder du et udvalg af praktiske bilholdere til iPad Air 2. Hvor du fastgør det afhænger af, hvordan indretningen i din bil er tilpasset, og selvfølgelig efter dine behov. Bilholderne kan fastgøres med en skrue, sugekop eller med gummiknapper på bagsiden. Cover på iPad er ikke et problem for vores bilholdere.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk