FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
magsafe
taske
ipad
ram
brodit
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
apple
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
laptop stand
Biltillbehør

Biltilbehør til iPhone

Generelt biltilbehør til iPhone tilpasset brug i bilen, fx biloplader, håndfri og FM-sender, der stort set passer til alle modeller af iPhone . Biltilbehør til iPhone kan være meget nyttigt for at forbedre din oplevelse, når du kører.
Læs mere biltilbehør til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 164)

Læs mere biltilbehør til iPhone
Her er nogle måder, du kan bruge dem i din bil:
  1. Bilholder : En bilholder til iPhone er normalt fastgjort til instrumentbrættet, forruden eller luftventilen. Den holder din iPhone sikkert på plads og gør det nemt at bruge GPS-navigation, tage håndfri opkald eller lytte til musik, mens du kører.
  2. Bluetooth-forbindelse : Tilslut din iPhone til bilens Bluetooth-system for at foretage og modtage opkald uden at bruge dine hænder. Du kan også streame musik trådløst fra din iPhone til bilens lydsystem.
  3. Biloplader : En biloplader til iPhone lader dig oplade din enhed, mens du kører. Det er især praktisk, hvis du har en lang rejse, eller hvis batteriet er lavt.
  4. FM-sender : Hvis din bil ikke har indbygget Bluetooth, kan en FM-sender være nyttig. Den forbindes til din iPhone og overfører lyden til bilens FM-radio. På den måde kan du lytte til musik fra din iPhone gennem bilens højtalere.
  5. OBD-II-adapter : Hvis du er interesseret i bildiagnostik, kan du bruge en OBD-II-adapter, der forbindes til din iPhone . Den giver dig information om bilens ydeevne, brændstofforbrug og eventuelle fejlkoder.
  6. Stemmestyring : Brug din iPhone indbyggede stemmestyring eller en stemmeassistent som Siri til at styre funktioner i din bil, såsom at foretage opkald, ændre musik eller indstille navigationen, uden at tage hænderne fra rattet.
  7. GPS-navigation : Brug din iPhone GPS-funktion sammen med en navigationsapp for at få klare anvisninger og trafikinformation i realtid, mens du kører.
  8. DVR-kamera : Du kan bruge din iPhone som et dash-kamera ved at montere den på forruden med en speciel holder. Dette kan være nyttigt til at dokumentere hændelser under kørslen og til at have en optagelse i tilfælde af en ulykke.
  9. Musik og lyd : Hvis din bil ikke har en moderne stereoenhed med understøttelse af Apple CarPlay eller Bluetooth, kan du bruge en AUX-adapter til at forbinde din iPhone til bilens lydanlæg og nyde din musiksamling.
  10. Forlænget batterilevetid : Hvis du planlægger at bruge din iPhone meget under lange ture, kan du bruge en ekstern batteribank tilsluttet din iPhone for at forlænge batteriets levetid.

Afslutningsvis kan biltilbehør til iPhone gøre din køreoplevelse mere sikker og komfortabel, mens du udnytter din iPhone mange funktioner til at gøre rejserne mere underholdende og produktive.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk