FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Printere Inkjetprinter

Inkjet printer til iPad

Her finder du en række inkjet-printere , der fungerer med iPad via AirPrint (eller anden app, hvis det er relevant). Vi har fokuseret på printere af højere kvalitet.
Læs mere inkjet printer til iPad

Sorter efter:

Læs mere inkjet printer til iPad
At købe en inkjetprinter med AirPrint til brug med en iPad giver flere fordele, der kan forbedre din brugeroplevelse og strømline dine udskrivningsbehov:

Enkel trådløs udskrivning

  • Sømløs forbindelse: AirPrint tillader direkte udskrivning fra din iPad uden behov for at installere drivere eller tilslutte kabler.
  • Brugervenlighed: AirPrint er ekstremt let at bruge. Du kan udskrive fra apps som Mail, Fotos, Safari og mange tredjepartsapps med blot et par tryk.

Fleksibilitet og mobilitet

  • Mobil udskrivning: Med en iPad kan du udskrive dokumenter, fotos og mere fra næsten hvor som helst i dit hjem eller kontor, så længe printeren og iPad er tilsluttet det samme netværk.
  • Support til flere brugere: En AirPrint-kompatibel printer kan bruges af alle i din husstand eller på kontoret, der har en Apple enhed, hvilket eliminerer behovet for flere printere.

Udskrifter i høj kvalitet

  • Fotoprint: Inkjet-printere er kendt for at producere farveprint i høj kvalitet, som er perfekt til at printe fotos og grafisk indhold fra din iPad .
  • Dokumentskarphed: De tilbyder også fremragende skarphed og klarhed til tekstdokumenter.

Alsidighed

  • Alt-i-én-funktioner: Mange inkjet-printere leveres med yderligere funktioner såsom scanning og kopiering, som giver øget funktionalitet ud over blot at udskrive.
  • Forskellige papirstørrelser og medietyper: Inkjet-printere kan håndtere en lang række papirstørrelser og -typer, hvilket giver fleksibilitet i dine udskrivningsprojekter.

Omkostningseffektivitet

  • Økonomisk: Inkjet-printere har tendens til at være billigere at købe end laserprintere, hvilket gør dem til en omkostningseffektiv mulighed for hjemmet eller det lille kontor.

Miljøaspekter

  • Energieffektivitet: Inkjet-printere bruger generelt mindre energi sammenlignet med laserprintere.

Brug af en inkjetprinter med AirPrint med din iPad giver enkelhed og bekvemmelighed til din printstyring, samtidig med at den tilbyder kvalitet og fleksibilitet til en række udskrivningsbehov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk