FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Tillbage
  • Brodit Hållare med lås 536793
  • Brodit Hållare med lås 536793
  • Brodit Hållare med lås 536793
  • Brodit Hållare med lås 536793
Art. nr. V33779

Brodit Holder med lås 536793 (iPad mini 5/4)

Aktiv holder med kugleled til fast montering. Der medfølger to nøgler til at låse holderen. Den monteres nemt på en væg, et bord eller et andet passende sted, hvor skruer kan fastgøres.

Læs mere
709 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
536793 er en aktiv holder med kugleled til fast montering af iPad mini 5/4. Der medfølger to nøgler til låsning af holderen . Den monteres nemt på en væg, et bord eller et andet passende sted, hvor skruer kan fastgøres.

På væggen eller bordet Denne holder bruges, når du vil have din iPad mini låst og alligevel let tilgængelig. Perfekt til butikken eller på messen - hvor end du vil bruge din iPad uden at den er nem at flytte. For at fjerne den fra holderen kræver det en nøgle eller en vis mængde kraft. Holderen inkluderer en lås og to nøgler.

I bilen Hav din enhed en aktiv holder i bilen, så du altid har et nyopladet batteri! Den aktive holder kobles inde i instrumentbrættet, det giver en flot montering uden løse kabler hængende over instrumentbrættet! 12-24 Volt. Den aktive holder er monteret på et vippesvirvel og kan vinkles og drejes for at undgå reflekser i skærmen.

Tabletter bør ikke monteres på instrumentbrættet i bilen, hvis de skjuler udsynet eller blokerer vigtige betjeningselementer. ProClip (Brodit monteringsbeslag til køretøjer) er tilpasset til montering af mindre enheder såsom mobiltelefoner og GPS-enheder, ProClip er ikke tilpasset til tunge enheder såsom tablets. I nogle biler er ProClip ekstra stabil og kan så også bruges til montering af tablet. Hvis du ønsker at sætte en tablet på bilens instrumentbræt, skal hver kombination af tablet-bil selv undersøges omhyggeligt for at afgøre, om en sådan montering er mulig i det konkrete tilfælde. Der skal så tages hensyn til acer , samt hvor stabil ProClip er, og hvilken størrelse tablet du ønsker at bruge. Brodit giver ingen anbefalinger til sådan montering.

En montering af en tablet på bilens instrumentbræt sker altid på kundens eget ansvar. Brodit anbefaler at bruge tablets på bilens nakkestøtte, monteret på Brodit nakkestøttebeslag.

Montering af iPad Holderen monteres enten på den medfølgende monteringsplade (som kan skrues i væg eller bord) eller på ProClip, til brug i fx bil. ProClip medfølger ikke, brug.

Instruktioner Læs hele vejledningen omhyggeligt og se på billederne, inden monteringen påbegyndes.

Løsn skruen i midten af holderen, så du kan fjerne monteringspladen på bagsiden. acer en monteringsplade på det ønskede sted. Skru monteringspladen på med de medfølgende skruer. acer holderen over monteringspladen, så skruen passer i hullet i kugleleddet. Skru holderen fast på monteringspladen. Spænd skruen, så holderen sidder godt fast, men stadig kan vinkles.
  • Skub forsigtigt enheden sideværts ind i holderen. acer a låsen på den venstre udragende del af holderen ved at trykke den sidelæns. Tryk på knappen for at låse.
  • Lås låsen op med den medfølgende nøgle. Fjern låsen ved at trække den sidelæns væk fra holderen. Skub forsigtigt enheden sidelæns ud af holderen.
  • Holder formonteret. Skift mellem portræt- og landskabstilstand ved at dreje holderen til den ønskede position.

Passer til: iPad mini 5, iPad mini 4
Farve: Sort
dell : 536793

Dette produkt passer til følgende enheder:

  • iPad mini 5
  • iPad mini 4

Det kan også passe til andre. Er du usikker? Så kontakt os!

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Montering: Skrue, Uden beslag

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng