FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
41 mm Covers og bumpers

Skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 41mm

Et Apple Watch er et smart ur, der har været på markedet siden 2015 og har taget markedet med storm. Det er et alsidigt ur, der i bund og grund er en computer omkring håndleddet og også en forlængelse af din smartphone.
Læs mere skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 41mm

Sorter efter:

Læs mere skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 41mm
Hos os finder du flere forskellige varianter af skaller og kofangere til dit Apple Watch . Du finder skaller i forskellige materialer som blød TPU plast, hård plast eller hærdet glas. Fordelen ved en god sag er, at den kan redde dit ur for ridser, vandskader, snavs eller revner. Skulle du tilfældigvis tabe dit smart-ur eller ramme det et sted, kan beskyttelsen være det, der redder dit Apple Watch fra at gå til spilde.

Velegnet til alle lejligheder

Vi har skaller og kofangere i flere forskellige designs, hvor nogle af dem også kommer med indbygget skærmbeskytter. Med en skærmbeskytter kan du også beskytte selve skærmen på dit smartur og ikke kun kanterne af det.

Hvis du vil kunne bruge uret til forskellige lejligheder og sørge for, at det passer perfekt til dit outfit, har vi etuier i flere forskellige farver. Så du kan mikse og matche. Skallerne fås også som gennemsigtige, hvis du vil beholde urets udseende.

Til dem, der dagligt udsætter uret for stød og slag, for eksempel hvis du har et fysisk krævende arbejde eller er en ekstrem atlet, har du brug for en kuffert , der passer til det. Så kan en blød plastikskal være et glimrende valg, da den er mindre udsat for ridser og fungerer som en beskyttende hinde på uret.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk