FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Opladning Solcelleopladere

Køb solcelleoplader til AirPods

Langt de fleste steder er der adgang til strøm, men ikke altid. Nogle gange kan det være svært at finde en afsætningsmulighed eller man kan være ude i naturen i lange perioder ad gangen.
Læs mere Køb solcelleoplader til AirPods

Sorter efter:

Læs mere Køb solcelleoplader til AirPods
I de tilfælde er en solcelleoplader optimal. Med den kan du altid oplade dine høretelefoner, i hvert fald så længe solen er fremme. I vores sortiment finder du mange solcelleopladere med varierende funktioner.

Forskellige typer af solcelleopladere

En solcelleoplader kommer ofte i form af en powerbank, der kan oplade en eller flere enheder. Vælger du en solcelleoplader med mange udgange, har du mulighed for at oplade alt fra telefoner og høretelefoner til smartwatches og tablets. Det er også godt at satse på en oplader med høj kapacitet til tilstrækkelig strøm til alle enheder. Især hvis du måske er ude at campere i flere dage uden adgang til strøm.

Når det kommer til strøm, har vi muligheder med 10.000 mAh, 16.000 mAh, 20.000 mAh og endda over 40.000 mAh. Der findes også varianter med lavere effekt i sortimentet.

Solcelleopladere i flere prisklasser og designs

Vores solcelleopladere passer til forskellige livsstile og endda punge, da de fås i flere prisklasser. Der er muligheder, der koster et par hundrede svenske kroner og andre med en pris på flere tusinde. Når det kommer til udførelse, har vi både kompakte muligheder , der er nemme at have med, og større modeller med flere solpaneler.

Rul gennem kategorien for at finde den solcelleoplader til AirPods , der passer til dig. Alle opladere kommer fra populære, kendte mærker indenfor elektronik.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk