FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Nøgleringe

AirTag holder i silikone / TPU til nøgleringen

Disse AirTag holdere er lavet af silikone og/eller TPU og er tilpasset til primært at blive fastgjort til en nøglering . Normalt via en ring eller en karabinhage.
Læs mere airTag holder i silikone / TPU til nøgleringen

Sorter efter:

Læs mere airTag holder i silikone / TPU til nøgleringen
Her er fem fordele ved AirTag silikone eller TPU (termoplastisk polyurethan) nøgleringe:

  1. Beskyttelse mod stød og ridser: Silikone- og TPU-nøgleringe fungerer som en beskyttende skal omkring dine AirTags, der hjælper med at beskytte dem mod stød og ridser.
  2. Grebvenlig: Silikone og TPU materialer er bløde og har en grebsvenlig overflade, hvilket gør det nemt og behageligt at holde på nøgleringen og dine nøgler.
  3. Letvægts: Både silikone og TPU er letvægtsmaterialer, der ikke vil tilføje meget vægt til dine nøgler eller andre ting, du sætter nøgleringen på.
  4. Nem rengøring: Silikone og TPU er nemme at rengøre, hvis de bliver snavsede eller støvede. Du kan nemt tørre dem af med en klud.
  5. Fleksibilitet: Silikone og TPU nøgleringe er fleksible og elastiske, hvilket gør det nemt at indsætte og fjerne dine AirTags og forhindre dem i at falde af eller blive væk.

Afslutningsvis tilbyder silikone og TPU nøgleringe en beskyttende og praktisk mulighed for dine AirTags. De er nemme at bruge, nemme at rengøre og giver en grebsvenlig overflade, samtidig med at de beskytter dine AirTags mod stød og ridser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk