FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader

Etui og holder til Apple AirTag

AirTag er Apples nyeste og hotteste produkt. Dette er en sporingschip, der giver dig mulighed for at holde styr på dine aktiver ved at forbinde den til din iOS-enhed.
Læs mere etui og holder til Apple AirTag

Populære produkter (30 af i alt 95)

Læs mere etui og holder til Apple AirTag
I vores udvalg finder du en række forskellige cover til din Apple AirTag, så du kan bruge den nøjagtigt, hvor du har brug for den. Vælg mellem praktiske cover designet som en nøglering eller et betræk, der kan fastgøres direkte til varen. AirTagen vil sidde som støbt, så du behøver ikke bekymre dig om at miste det.

Kontroller din AirTag med stil

AirTags selv har et simpelt design, men har ingen måde at fastgøre enheden på. På denne måde kan du selv bestemme, hvordan du vil bruge din AirTag, og hvor du vil vedhæfte den. En cover beskytter på den anden side din sporingschip mod skader eller ridser, der kan opstå under brug. Blandt vores udvalg finder du holdbare etuier med lang holdbarhed og elegant design.

Udtryk din egen stil ved at vælge mellem en række modeller, farver og fastgørelsessystemer. Vælg f.eks. En cover med en praktisk nøglering, hvis du vil flytte AirTag-trackingchippen mellem forskellige aktiver. Du kan endda vedhæfte dit sporingsmærke til dit kæledyr med vores praktiske cover.

Invester i beskyttelse

AirTag-cover påvirker ikke signalerne fra sporingschippen og glider problemfrit ind i hverdagen med godt design. Vores AirTag-cover er sikre valg, både hvad angår funktionalitet og styrke. En cover er en god investering for at beskytte din AirTag. På denne måde er din sporingschip beskyttet, og du vil kunne bruge den i længere tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk