FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier Læderetuier

Læder Taske & Læder Cover til iPhone 11

For dig, der kan lide en klassisk, elegant stil med dine ting, er et læderetui perfekt til din iPhone 11 . I vores sortiment har vi forskellige etuier, der er lavet af læder eller kunstlæder .
Læs mere Læder Taske & Læder Cover til iPhone 11

Sorter efter:

Læs mere Læder Taske & Læder Cover til iPhone 11
Alle læderetuier er fremstillet af kendte mærker inden for mobiltilbehør for at garantere en høj kvalitet for dig som kunde.

Smart og praktisk pengepung

Pungen er et meget populært alternativ, der ofte er lavet af læder. Vi tilbyder en bred vifte af læderetuier med både kortlommer og plads til kontanter. Nogle sager har en aftagelig tegnebogsdel, så du kan vælge, hvornår du tager den med. Disse kasser lukkes normalt ved hjælp af en magnet, hvilket gør dem lette at åbne og lukke. For at kunne bruge alle funktioner har sagen naturligvis huller til for eksempel opladningskontakt, så du ikke skal fjerne skallen ved opladning.

Flere farver og designs

Vores lædertasker fås i farver som klassisk og elegant brun og sort. Du kan også vælge et etui i en mere markant farve som pink, rød, blå, grøn og lilla. Vi tilbyder også små mobiltelefonetuier i læder, hvor du også kan passe hovedtelefoner og opladere, hvis det er nødvendigt. Der findes modeller med en halsrem, hvor remmen også er justerbar og aftagelig. Denne model passer godt, når du vil have frie hænder til at gøre andre ting.

En læderetui er ikke kun et godt mobiltilbehør, men fungerer også som en beskyttelse til din telefon. Hvis du så kombinerer det med et beskyttelsesglas til skærmen, undgår du både ridser og revner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk