FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier tegnebogscover

Tegnebog til iPhone Xr

Hvis du synes, at iPhone Xr sammen med tegnebogen fylder alt for meget i lommen, er en tegnebogsæske en fleksibel løsning. Den rummer både din mobiltelefon og dine kort, og nogle gange endda dine kontanter.
Læs mere tegnebog til iPhone Xr

Sorter efter:

Læs mere tegnebog til iPhone Xr
Hvor meget og hvad der passer, afhænger simpelthen af hvilken af vores tegnebøger af høj kvalitet du vælger. I vores sortiment finder du masser af alternativer fra førende mærker inden for mobiltilbehør.

Vælg mellem flere designs og funktioner

Tegnebøger fås i mange designs, så alle kan finde deres personlige stil. Vi bestræber os på at tilbyde en bred vifte af produkter i materialer som læder, kunstlæder og hård plast. Du lukker de fleste sager med en magnetisk enhed, hvilket gør dem lette at åbne og lukke. Blandt farverne er elegante klassikere som sort og brun, men også lyserød, rød, blå og beige.

Når det kommer til sagens funktioner, adskiller de sig i alt fra, hvor mange kort der kan passe, hvis du kan gemme sedler og mønter i dem. Det kan rumme alt fra 2 til 15 kort afhængigt af hvilken mulighed du vælger. På nogle tegnebogskasser er pungdelen aftagelig, så du nemt kan vælge, hvornår du vil have alt med. Selvfølgelig er der åbninger til knapper og ladeporte, så du ikke skal fjerne din sag hver gang mobiltelefonen skal oplades.

Vi tilbyder også små tasker til mobiltelefoner, hvor du også kan passe med opladere og hovedtelefoner. Nogle af dem hænger du glat om halsen, mens du spænder andre om håndleddet. Udover at vores tegnebøger er stilfulde, tjener de også som beskyttelse til din telefon, både på forsiden og bagsiden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk