FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler

Kabler til AirPods

Vi har et kæmpe udvalg af kabler , der passer til AirPods (inkl. Pro & Max) og opladere, både med USB-A og USB-C stik.
Læs mere kabler til AirPods

Populære produkter (30 af i alt 346)

Læs mere kabler til AirPods
Vælg først kontakt/forbindelse for derefter at kunne se alle muligheder når det kommer til farve, mønster, længde, pris mv.

Følgende kabler bruges til at oplade AirPods , AirPods Pro og AirPods Max

  • AirPods & AirPods Pro : Disse bruger et Lightning til USB-kabel til opladning. Det medfølgende kabel i pakken er normalt et Lightning til USB-C kabel, især til nyere modeller. Men de kan også oplades med et Lightning til USB-A-kabel, hvis det er den type port, du har til rådighed.
  • AirPods Max : De oplader med et Lightning til USB-C-kabel. Det er dette kabel, der medfølger, når du køber AirPods Max .

Hvis du har en enhed med en USB-A-port og vil oplade AirPods Pro eller AirPods Max (som begge leveres med et Lightning til USB-C-kabel), skal du enten bruge et Lightning til USB-A-kabel eller en adapter der konverterer USB-C til USB-A.

Det er også værd at bemærke, at mens AirPods og AirPods Pro kommer med et etui, der kan oplades via kabel, tilbydes der også trådløse opladningsetuier, der kan oplades med Qi-kompatible opladningspuder. AirPods Max har ikke en trådløs opladningsfunktion og skal oplades med et kabel.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk