FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
USB-A-kabler

USB-A-kabler til Mac

Her finder du alle typer USB-A-kabler til Mac- computere. Det er også i denne kategori af forlængerkabler med USB-A i begge forbindelser.
Læs mere USB-A-kabler til Mac

Populære produkter (30 af i alt 82)

Læs mere USB-A-kabler til Mac
Vi tilbyder også al den teknologi, der er nødvendig for effektiv datalagring på eksterne harddiske, samt kabler, der gør det muligt at tilslutte en computer til hjemmebiografsystemet.

USB-A kabler til alle behov

Computere har normalt en eller flere USB-A-porte, og i dem kan du tilslutte ekstern hardware og forskelligt tilbehør. Vores sortiment giver kabler, der giver dig mulighed for at tilslutte alle typer eksterne enheder til din computer. Hos os finder du også mærkeadaptere af høj kvalitet, hvis du vil tilslutte en nyere Mac-model med USB-C til forskellige USB-A-enheder.

USB-A til mikro-USB eller Lightning

Micro-USB er nu en standardstik til mobiltelefoner og tablets. Hvis du vil slutte din Mac til en Android -telefon eller et ældre kamera, er dette det kabel, du bruger. Vi har også kabler i flere forskellige længder, hvilket betyder, at du kan vælge en, der gør forbindelsen behagelig. Du behøver ikke bøje computeren for at få adgang til den enhed, du har tilsluttet.

Der er også masser af kabler af høj kvalitet, der konverterer USB til Lightning, så hvorfor ikke vælge en variant med en fletning lavet af flettet nylon eller kunstlæder? Ikke alene tåler de slid, men de er også meget flotte.

Husk, at de nyeste Mac- modeller kun har USB-C-stik og derfor kræver en adapter for at kunne tilslutte USB-A-kabler.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk