FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Holdere og stativer

Holder & stativ til Macbook Air 15 (2024)

Bruger du ofte din MacBook på skrivebordet derhjemme eller på dit arbejde? Så kan du med fordel se nærmere på vores produkter i denne kategori.
Læs mere holder & stativ til Macbook Air 15 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 160)

Læs mere holder & stativ til Macbook Air 15 (2024)
Her finder du diverse holdere og stativer til MacBook Air 15" (2023). De kan både give dig mere plads på skrivebordet og holde din arbejdsplads ryddelig.

Simple løsninger

Vores helt basale stativer holder din MacBook i åben stilling, så tastaturet bliver let vinklet og skærmen bliver hævet en smule. De fås både i faste og justerbare udgaver. Et enkelt stativ er velegnet til dig, der anvender din MacBook Air 15" uden andet tilbehør end en strømforsyning.

Ergonomisk design

Hvis du bruger din MacBook med ekstern skærm, tastatur og mus, anbefaler vi dig at overveje et stativ til skærmen med plads til din MacBook nedenunder. Det giver en god arbejdsstilling og sparer bordplads.

Alternativet er en holder til lodret opbevaring af din MacBook ved siden af skærmen. Denne løsning er også pladsbesparende og giver samtidig fri adgang til stikkene på din bærbare.

Farver og materialer

Når du er den glade ejer af en MacBook Air 15" (2023), er flot design sikkert ikke helt ligegyldigt for dig. Derfor har vi udvalgt et sortiment af holdere og stativer, der rent designmæssigt står godt til din MacBook.

Er du mest til det diskrete udtryk, der nærmest falder sammen med omgivelserne? Eller ønsker du en mere iøjnefaldende løsning, der bidrager til et flot møblement? Uanset hvad du foretrækker, kan du sikkert finde en favorit i vores brede udvalg af holdere og stativer.

Køling er cool

Som en bonus til dig, der bruger din MacBook til tungt arbejde som videoredigering eller gaming, tilbyder vi også stativer med indbygget køling. På den måde kan du sikre dig, at din MacBook Air 15" (2023) altid har den optimale arbejdstemperatur, uanset hvor meget du belaster den.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk