FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
magsafe
cricut
pow
næt taske
ipad
taske
ram mount x
tasker
brodit
nomad
ram
laptop stand
cover
usb a til usb c
powerbank
iphone 15 pro max
apple
ipad stand
Skærmbeskyttelse Hærdet glas

Hærdet glas til iPhone 15 Pro (skærmbeskytter)

En helt ny iPhone 15 Pro er en dyr investering. Samtidig er den en ting, som bliver brugt utallige gange i løbet af en dag.
Læs mere Hærdet glas til iPhone 15 Pro (skærmbeskytter)

Sorter efter:

Læs mere Hærdet glas til iPhone 15 Pro (skærmbeskytter)
Det er blot to ud af mange gode grunde til at passe ekstra godt på den.

Mange bruger deres iPhone både privat og på arbejde, så den er tit udsat for mange ture ind og ud af lommer, tasker og skuffer. Naturens kræfter slider også på den med sol, sand blæst og vand, og over tid vil elektronikken tage skade, hvis ikke den bliver beskyttet.

Hærdet glas er løsningen

Der findes rigtig mange måder, man kan beskytte sin iPhone 15 Pro på. En af de populære og rigtig gode løsninger er med hærdet glas. Skærmen på en iPhone kan let få ridser af daglig brug og slitage. I værste tilfælde kan den også gå itu, hvis uheldet er ude. Det er en dyr løsning at få den repareret, så du kan både spare penge og undgå dårlige nerver ved at beskytte telefonen med hærdet glas.

Hvad er forskellen med og uden hærdet glas?

Uden beskyttelse er skærmen blottet og kan når som helst risikere at gå i stykker. Et hærdet glas over skærmen vil sikre din iPhone 15 Pro, da det er op til ni gange så modstandsdygtigt som skærmglasset. Dermed er der en meget mindre risiko for, at din skærm bliver ødelagt, hvis uheldet er ude. Det hærdede glas skal sættes på, så det dækker skærmen fuldstændig præcist. Når det så er gjort, kan du bruge din telefon med meget mere ro i sindet.

Samtidig er der ikke nogen stor æstetisk forskel med og uden. Det eneste, man kan se, er en tynd kant hele vejen rundt. En lille pris for at have en sikret iPhone, hvis du spørger os.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk