FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Smart hjem Rullegardiner

Gardiner til smarte hjem

Et hjem med rullegardiner /markiser/gardiner, der ikke er smarte, er ikke et smart hjem . Motorstyring af disse er tilgængelig for de fleste protokoller og har ofte tre funktioner: op, ned og stop.
Læs mere gardiner til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere gardiner til smarte hjem
Kræver normalt en bro/basenhed for at blive styret fra iPhone / iPad eller anden smartenhed.

At styre gardiner ved hjælp af et smart hjem har flere fordele og kan gøre din hverdag mere behagelig, effektiv og energieffektiv.

Her er nogle grunde til, at mange vælger at bruge smart gardinstyring :

Bekvemmelighed

Smarte gardiner giver dig mulighed for at åbne og lukke dine gardiner med et enkelt tryk på en knap på din smartphone, tablet eller stemmekommando til en stemmeassistent som Amazon Alexa eller Google Assistant. Du kan gøre det direkte fra sofaen eller sengen, hvilket er særligt praktisk om morgenen, når du vågner eller om aftenen, inden du går i seng.

Planlægning

Du kan planlægge åbning og lukning af dine gardiner i henhold til din daglige tidsplan. Dette er nyttigt til automatisk at lukke lyset ind om morgenen og lukke det ude om aftenen. Det kan også give indtryk af, at du er hjemme, når du ikke er ved at simulere nærvær.

Energieffektivitet

Smarte gardiner kan være en del af et energieffektivt smart hjem. Du kan indstille dem til at åbne for at lukke naturligt lys ind, når det er solskin og lukke, når det er varmt for at reducere kølebehovet. Om vinteren kan du bruge solenergi til at opvarme rummet ved at åbne gardinerne, når solen skinner.

Sikkerhed og privatliv

Hvis du er på ferie eller forretningsrejse, kan du bruge smarte gardiner til at simulere tilstedeværelse ved at åbne og lukke dem på passende tidspunkter. Dette kan afskrække potentielle indbrudstyve ved at få det til at se ud som om nogen er hjemme.

Tilpasning

Med smarte gardiner kan du tilpasse lysniveauet og privatlivet i dine rum efter dine ønsker. Du kan nemt justere gardinerne for at lukke mere eller mindre lys ind eller for at blokere udsynet.

Integration med andre smarte enheder

Smarte gardiner kan integreres med andet smart home tilbehør og systemer. Har du eksempelvis smart belysning, kan du forbinde gardinerne, så de åbner sig samtidig med, at lyset tændes eller slukkes for at skabe den ønskede stemning.

Lyd- og temperaturkontrol

Smarte gardiner kan hjælpe med at reducere lydniveauet udefra eller regulere temperaturen i rummet ved at blokere eller lukke varme og køling ind fra vinduerne.

Sammenfattende gør smarte gardiner det muligt for dig at have bedre kontrol over dit hjem og øge komforten samtidig med, at du sparer energi og øger sikkerheden. De kan være en værdifuld komponent i et komplet smarthus-økosystem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk