FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
45 mm Covers og bumpers

Skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 45mm

Vil du have et nyt look til dit Apple Watch eller blot beskytte det lidt ekstra, så det ikke tager skade, er en skal eller kofanger til dit smartwatch en god mulighed. Et Apple Watch er beregnet til at blive brugt, ikke mindst af aktive mennesker.
Læs mere skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 45mm

Sorter efter:

Læs mere skaller og kofangere til Apple Watch Series 9 45mm
Så kan det nogle gange være en billig ekstra forsikring med en beskyttelse, der forhindrer ridser og revner på skærmen.

Beskyt dit smart-ur med en elegant skærmbeskytter

Med en skærmbeskytter mindsker du ikke kun risikoen for ridser og revner. Det beskytter også mod fugt og støv. Der er både holdbare og stilrene skaller, som med garanti passer til det miljø, du ofte befinder dig i.

Hvis du kan lide at træne eller endda er en ekstrem atlet, kan en silikoneskal være at foretrække. Den er mere stødsikker og tåler både vand og sved på en fremragende måde. Med en skal med indbygget skærmbeskytter får du komplet beskyttelse til hele uret.

Hvis du mest bruger dit Apple Watch i hverdagen, og du har et stillesiddende job, foretrækker du måske en mere stilfuld hærdet glaskasse. Vi har også etuier i forskellige farver, hvis du kan lide at matche dit ur med dit outfit til dagen.

Hvis du foretrækker uret, som det er, og vil du beholde udseendet af det, findes der også gennemsigtige skaller. Ingen af vores sager vil påvirke nogen funktion på dit Apple Watch , og det vil fungere nøjagtigt som normalt. Alle skaller og kofangere er også nemme at samle.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk