FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Printere Labelprintere

Etiketprinter til iPhone

En etiketprinter er en printer, der udskriver på (selvklæbende) etiketter. De etiketprintere, vi sælger, har enten wifi eller bluetooth og bruger enten AirPrint eller (mere almindeligt) en egen app, der styrer udskrivning via iPhone .
Læs mere etiketprinter til iPhone

Sorter efter:

Læs mere etiketprinter til iPhone
Etiketprintere har en række applikationer, herunder forsyningskædestyring, detailprismærkning, emballageetiketter, mærkning af blod og laboratorieprøver og anlægsaktiver.

Brug af en etiketprinter med en iPhone er en forholdsvis enkel proces, men de nøjagtige trin kan variere afhængigt af mærket og modellen af etiketprinteren. Mange moderne etiketprintere tilbyder nu trådløs forbindelse, hvilket gør dem kompatible med smartphones, inklusive iPhone . Her er en generel oversigt over, hvordan du kan bruge en etiketprinter med din iPhone :

Tjek kompatibilitet

Sørg for, at din etiketprinter er kompatibel med iOS eller har en dedikeret app tilgængelig i App Store.

Opret forbindelse til iPhone :
  • Via Bluetooth: Mange etiketprintere er forbundet via Bluetooth. Aktiver Bluetooth på din iPhone , tænd for etiketprinteren og par dem.
  • Via Wi-Fi: Nogle etiketprintere kan oprette forbindelse via et Wi-Fi-netværk. Sørg for, at både din iPhone og printeren er tilsluttet det samme netværk.

Download appen

Hvis printeren har en dedikeret app, skal du gå til App Store på din iPhone , søge efter printerappen og downloade den.

Design din etiket

Åbn appen og begynd at designe din etiket. Mange apps tilbyder skabeloner, tekstformateringsværktøjer, muligheden for at tilføje billeder eller koder og andre tilpasningsmuligheder.

Se forhåndsvisning af etiketten

Før udskrivning skal du bruge appens preview-funktion for at se, hvordan den færdige etiket vil se ud.

Print

Når du er tilfreds med dit etiketdesign, skal du trykke på printknappen i appen. Etiketprinteren skulle derefter begynde at producere din etiket.

Fejl ved kontrol

Hvis der er problemer, såsom at printeren ikke reagerer, eller at etiketten ikke udskrives korrekt, skal du kontrollere printerstatus, se, om der er fejlmeddelelser, og sørge for, at printeren har nok etiketpapir.

Opdateringer

Hold appen opdateret ved regelmæssigt at tjekke App Store for opdateringer. Producenter kan frigive opdateringer for at rette fejl eller tilføje nye funktioner.

Husk, at det altid er godt at konsultere etiketprinterens brugermanual eller den dedikerede apps hjælpesektion for specifikke instruktioner og tips. Forskellige modeller og mærker kan have unikke trin eller funktioner.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk