FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Biltillbehør FM-sendere

FM-sender til iPad

En FM-sender er en enhed, der konverterer lydsignaler fra din enhed (i dette tilfælde en iPad) til FM-radiosignaler. Det betyder, at du kan afspille lyd fra din iPad gennem bilens FM-radio uden behov for kabelforbindelse.
Læs mere FM-sender til iPad

Sorter efter:

Læs mere FM-sender til iPad
Sådan bruger du en FM-sender med din iPad :

Tænd for FM-senderen

Afhængigt af hvilken type FM-sender du har, skal du muligvis tilslutte den til bilens cigarettænderstik (12V-stik), eller den kan være batteridrevet.

Tilslut iPad til senderen

  • Via 3,5 mm kabel: Hvis din FM-sender har en 3,5 mm indgang, skal du bruge et 3,5 mm kabel til at tilslutte din iPad til senderen. Da nyere iPad ikke har et hovedtelefonstik, skal du bruge en Lightning til 3,5 mm-adapter.
  • Via Bluetooth: Mange moderne FM-sendere tilbyder Bluetooth-forbindelse. Aktiver Bluetooth på din iPad , se efter FM-senderen på listen over tilgængelige enheder, og opret forbindelse til den.

Indstil en FM-frekvens på senderen

Vælg en FM-frekvens på din sender, som ikke bruges af nogen lokal radiostation. Dette minimerer interferens og giver den bedst mulige lydkvalitet.

Indstil den samme FM-frekvens på din bilradio

Juster din bilradio til den samme frekvens, som du valgte på FM-senderen.

Afspil lyd på din iPad

Start den musik, podcast eller anden lyd, du vil lytte til, fra din iPad . Lyden vil nu blive transmitteret til din bilradio via FM-senderen.

Juster lydstyrken

For den bedste lydkvalitet skal du sørge for, at lydstyrken på din iPad er indstillet til et højt niveau, men ikke så højt, at det forvrænger. Brug derefter bilradioens lydstyrkeknapper til at justere lydniveauet til det ønskede lytteniveau.

Sluk, når du er færdig:

Når du er færdig med at bruge FM-senderen, skal du slukke for den og/eller tage stikket ud for at spare på batteriet og reducere unødvendigt strømforbrug.

Bemærk, at kvaliteten af lyden kan variere afhængigt af FM-senderens kvalitet, valg af frekvens, nærhed til større radiostationer og andre faktorer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk