FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Opladere

Grenstik med USB til iPhone

Brug en strømskinne med USB for nemt at få adgang til flere stikkontakter , mens du kan oplade din iPhone via USB-stik. De fleste er i stand til at oplade både iPhone og iPad , men dobbelttjek venligst, at der er nok ampere til at oplade de enheder, du har tænkt dig at bruge.
Læs mere grenstik med USB til iPhone

Sorter efter:

Læs mere grenstik med USB til iPhone
Strømskinne med USB-stik giver flere fordele, der gør dem særligt bekvemme for brugerne:
  1. Reduceret behov for adaptere : Med USB-stik direkte i stikdåsen behøver du ikke længere lede efter en ekstern adapter eller oplader for at oplade enheder som mobiltelefoner, tablets eller andre USB-drevne gadgets.
  2. Flere enheder, samme stikkontakt : Ved at kombinere traditionelle stikkontakter med USB-porte kan brugere oplade eller strømforsyne flere enheder fra samme kilde, hvilket optimerer brugen af tilgængelige stikkontakter.
  3. Sparer plads : I stedet for at have separate opladere, der optager plads, kan USB-stikkene i strømskinnen bruges direkte, hvilket gør arbejdsfladen eller opladningsområdet mindre rodet.
  4. Øget bekvemmelighed : For dem, der ofte har flere enheder, der skal oplades, tilbyder USB-stik integreret i strømskinnen en enkel og direkte løsning uden at skulle gå på kompromis med antallet af tilgængelige standardstrømstik.
  5. Omkostningseffektiv : I stedet for at investere i flere separate USB-opladere får du både traditionelle stik og USB-opladningsmuligheder i en enkelt enhed.

Afslutningsvis forenkler stikdåser med USB-udtag opladningsprocessen, minimerer behovet for ekstra udstyr og maksimerer udnyttelsen af stikkontakter, hvilket gør dem til et bekvemt valg til nutidens teknologitunge livsstil.

Stikkontakterne her passer blandt andet til:
  • iPhone 15/15 Pro/15 Pro Max /15 Plus
  • iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro Max / 12 mini
  • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
  • iPhone X /Xs/Xs Maks
  • iPhone SE2 /8/7/6/6S (Plus)
  • iPhone SE/5/5S
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk