FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Adaptere USB-A til USB-C

USB-A til USB-C-adaptere til Mac

USB-A- kablerne med USB-C- forbindelse i vores sortiment gør det muligt for brugeren at slutte computeren til en enhed, der kun er udstyret med USB-C. Det giver dig derfor fordelene ved denne nye standard, selvom du ikke oprindeligt havde den på din computer.
Læs mere USB-A til USB-C-adaptere til Mac

Sorter efter:

Læs mere USB-A til USB-C-adaptere til Mac

Forøg kompatibiliteten med vores USB-C-adaptere

De adaptere, vi sælger, kommer fra kendte producenter og muliggør hurtig dataoverførsel. Både downloads og uploads tager en brøkdel af den tid, det tager at overføre oplysninger med billige kopier.

Vi har også porte, der er kompatible med Thunderbolt 3. Det giver dig mulighed for at se indhold på flere skærme på samme tid, med kun en portadapter. Med andre ord er det en alsidig ny standard.

Funktionelle løsninger

Vi har adaptere med forskellige funktioner og designs. Dette sikrer, at du altid kan oprette forbindelse på en behagelig måde. Hvis du er trang mellem en computer og andet udstyr, har du muligvis brug for et kabel på op til to meter, for at det er optimalt.

USB-C tillader meget højere datahastigheder end tidligere muligt. Derfor kan vi tilbyde flere forskellige løsninger, der gør det muligt at bruge nyere enheder udviklet til USB-C, selv på ældre computere, der stadig har standard USB-porte.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk