FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Oplader til elbil Ladekabler til elbiler

Ladekabler til elbiler

Et ekstra ladekabel til elbilen, så du kan lade op på farten, er en god investering. Du kan få forskellige kabler til opladning af din elbil; forskellige farver, forskellige længder og med forskellige stik.
Læs mere ladekabler til elbiler

Sorter efter:

Læs mere ladekabler til elbiler
Der er primært to typer. Den første type, type 1, passer til en normal stikkontakt og er typisk det, du bruger derhjemme i garagen.

Den anden type, type 2, er tilpasset ladestationer i hele Europa. Her skal du vide, hvor mange kW (kilowatt) din bil kan klare. Jo flere kilowatt, jo hurtigere kan en bil lade. Du kan få kabler, der går fra 3,6 kW op til 22 kW. Det kan være hensigtsmæssigt at vælge et kabel med en kontrolenhed, som både sikrer den maksimale strømoverførsel, men også beskytter mod overbelastning.

Hvad skal du holde øje med?

Skal du på bilferie rundt i Europa, vil både et ladekabel af type 1 og 2 fungere fint. Men tager du en tur til England eller Irland, kan du ikke bruge et kabel af type 1, da deres stikkontakter er 3-pind stik.

Længden af et kabel kan variere fra 3 meter op til mere end 7 meter. Har du en stor bil, kan et længere kabel være fordelagtigt, så du altid er sikker på at kunne nå ladestationen.

Opbevaring

Det kan være en god idé at investere i en kabeltaske til bilen, hvis den ikke følger med. Dermed undgår du rod i bilens bagagerum, og du sikrer, at dit kabel, og især stikket, ikke bliver ødelagt.

Vælg et kabel som kan holde til både høje og lave temperaturer, så du kan opbevare ladekablet året rundt bag i bilen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk