FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler HDMI-kabler

HDMI kabler til iPad

Brug et HDMI-kabel til at forbinde din iPad til et tv, en projektor eller en skærm. Da iPad enten har Lightning eller USB-C, skal du bruge en adapter.
Læs mere HDMI kabler til iPad

Sorter efter:

Læs mere HDMI kabler til iPad

HDMI-kablerne fås i alle mulige længder og flere farver. Nyere iPad modeller understøtter 4k ved 60Hz, så sørg for, at det kabel, du køber, understøtter den opløsning, du planlægger at bruge.

Et HDMI-kabel kan være nødvendigt til en iPad af flere årsager, især når du vil dele indholdet på din iPad med en større skærm. Her er nogle af de mest almindelige årsager:

Skærmspejling og præsentationer

  • Præsentationer og møder: Brug din iPad til at vise præsentationer, dokumenter eller billeder på en større skærm eller projektor under møder eller i en uddannelsesmæssig sammenhæng.
  • Skærmdeling: Del din skærm med et større publikum, hvilket er nyttigt til forelæsninger, træninger eller workshops.

Filmvisning og streaming

  • Se video og film: Slut din iPad til et tv eller en anden større skærm for at se film, tv-serier eller streamingtjenester i et større format.
  • Spil og apps: Spil spil eller brug apps på en større skærm for en forbedret visuel oplevelse.

Arbejde og produktivitet

Udvid dit arbejdsområde: Brug en større skærm som en sekundær skærm til din iPad for at forbedre produktiviteten, når du arbejder med flere apps eller dokumenter på samme tid.

Lyd- og billedkvalitet

Højkvalitetstransmission: HDMI-kabler overfører både video og lyd i høj kvalitet, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse, når du deler indhold fra din iPad .

Pålidelig og stabil forbindelse

Stabil forbindelse: I modsætning til trådløse forbindelser tilbyder et HDMI-kabel en pålidelig og stabil forbindelse uden risiko for interferens eller forsinkelser.

Kompatibilitet og brugervenlighed

Bred kompatibilitet: HDMI er en standardforbindelse, der findes på de fleste moderne tv'er, projektorer og computerskærme, hvilket gør det nemt at tilslutte din iPad til forskellige enheder.

For at tilslutte en iPad til en HDMI-kilde skal du bruge en passende adapter, såsom en Lightning til HDMI-adapter eller en USB-C til HDMI-adapter, afhængigt af din iPad -model. Denne mulighed for tilslutning udvider anvendelsesområderne for din iPad markant, fra underholdning til professionelle præsentationer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk