FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Børns høretelefoner

Børnehovedtelefoner til iPad

Hvis dine børn normalt bruger en iPad , er et par børnehovedtelefoner en god investering. De blokerer lyden fra det, børnene ser eller lytter til, så du ikke behøver at høre den.
Læs mere Børnehovedtelefoner til iPad

Sorter efter:

Læs mere Børnehovedtelefoner til iPad
Derudover er høretelefonerne tilpasset børn ved at have en kontrol til maksimal lydstyrke , hvilket betyder, at lyden ikke kan hæves til et skadeligt niveau. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skadelig støj, når børnene bruger høretelefoner. Vi tilbyder et bredt udvalg af høretelefoner til børn i vores sortiment.

Børnehøretelefoner i flere designs

Alle vores høretelefoner til børn er on-ear muligheder. De er derfor nemme at tage på, samtidig med at de sidder sikkert på plads. Du vælger selv om du ønsker at høretelefonerne skal være trådløse eller ej, vi tilbyder begge muligheder. Med en trådløs model undgår du sammenfiltrede kabler, men du skal huske at oplade høretelefonerne.

Rent udseendemæssigt er der børnehovedtelefoner for enhver smag i vores sortiment. Der er høretelefoner, der er inspireret af børns yndlingsfigurer, for eksempel forskellige superhelte. Vi tilbyder selvfølgelig også ensfarvede modeller, og så i farver, som børn normalt sætter pris på. Nogle af vores hovedtelefoner til børn har sjove detaljer, der får dem til at skille sig ud. Nogle varianter er også foldbare, hvilket er praktisk, hvis der er behov for at tage dem med udenfor.

Brug af børns hovedtelefoner med en iPad kan være en klog og sikker strategi til at forbedre dit barns oplevelse og beskytte deres hørelse.

Her er fem grunde til, at det er gavnligt:

  1. Høreværn : Børnehovedtelefoner er designet til at begrænse lydstyrken til sikre niveauer for børns ører. Dette er især vigtigt, fordi børns hørelse er mere følsom end voksnes og kan blive beskadiget af høje lyde.
  2. Pasform og komfort : Børnehovedtelefoner er ofte tilpasset mindre hoveder og ører, hvilket gør dem behagelige at have på i længere perioder. De er også ofte lavet af bløde materialer, der ikke gnider eller klemmer.
  3. Holdbarhed : Hovedtelefoner specielt designet til børn er normalt mere holdbare og modstandsdygtige over for slid, da de er designet til at modstå børns aktive livsstil og nogle gange utilsigtede stød og fald.
  4. Begrænset lydstyrkekontrol : Mange børns hovedtelefoner har indbygget lydstyrkebegrænsning eller forældrekontrol, der gør det muligt for forældre eller værger at overvåge og justere lydniveauet for at sikre, at det ikke bliver for højt.
  5. Tilpasset design : Mange børnehovedtelefoner er designet med populære børns karakterer eller farver, hvilket gør dem til en sjov og personlig oplevelse for børn og opmuntrer dem til at bruge hovedtelefonerne.

Afslutningsvis hjælper brug af børnehovedtelefoner med en iPad med at beskytte børns hørelse, giver en behagelig og tilpasset pasform og gør brugen af enheden til en sjov og sikker oplevelse for børnene. Det er et vigtigt skridt for at fremme sikkerhed og sundhed, når børn bruger hovedtelefoner med elektroniske enheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk