FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier tegnebogscover

Tegnebog til iPhone SE3 (2022)

Har du investeret i en ny iPhone SE3 (2022), er det alfa og omega at beskytte din nye enhed bedst muligt. Men etuier og covers behøver hverken være upraktiske eller kedelige.
Læs mere tegnebog til iPhone SE3 (2022)

Sorter efter:

Læs mere tegnebog til iPhone SE3 (2022)
Tværtimod kan de erstatte din almindelige tegnebog. Og så fås de i mange spændende farver og materialer.

En ny iPhone er en investering. Og naturligvis bør du beskytte din investering bedst muligt. Netop derfor kan det kun anbefales at tilkøbe et eller flere etuier eller covers, når du anskaffer dig en ny enhed. Der findes mange forskellige modeller at vælge imellem, uanset om du benytter en ældre iPhone eller er på markedet efter den spritnye iPhone-model. Og så kan et etui ovenikøbet erstatte din traditionelle tegnebog ved at fungere som kortholder.

iPhone-beskyttelse med kortholder

Er du træt af at rode rundt efter din telefon, dit kreditkort, tog- eller buskort? Så kan et iPhone-etui med kortholder være den helt rigtige løsning for dig. Med et kortholderetui har du alle dine vigtige kort lige ved hånden. De kort, du bruger oftest, kan du med fordel placere i din iPhone-kortholder, så du har let og hurtig adgang til dem. Etuier med kortholdere fås i mange udgaver - sikkert også en, der passer til lige din smag.

Tegnebog til den nye iPhone

Apple er konstant på trapperne med nye iPhone-modeller. De er gerne kendetegnet ved minimale ændringer af størrelse, placering af kamera og knapper osv. - så du kan sjældent genbruge dit gamle etui eller cover. Planlægger du at investere i en ny iPhone inden for nærmeste fremtid, så husk også at købe beskyttelse til din nye investering!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk