FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Adaptere USB-C til USB-A

USB-C til USB-A-adaptere til Mac

Har du en nyere Mac med USB-C , mens du stadig har mange ældre enheder? Det er her du finder produkterne.
Læs mere USB-C til USB-A-adaptere til Mac

Sorter efter:

Læs mere USB-C til USB-A-adaptere til Mac
Du har muligvis ladekabler derhjemme, der har en standard USB (USB-A). Med en adapter er det ikke nødvendigt at udskifte alle eksterne enheder. Du kan i stedet supplere din Mac-computer med gode adaptere fra kendte producenter.

USB-C til ældre computere

Du behøver dog ikke købe den nyeste computer for at kunne drage fordel af flere fordele ved USB-C. Med en adapter fra os kan du allerede bruge de nyeste eksterne enheder på markedet, selv med en ældre computer. Alle vores produkter kommer fra markedets bedste og mest pålidelige teknologivirksomheder.

Fordelene ved vores USB-C-adaptere af høj kvalitet

USB-C er optimal til tilslutning af flere enheder til din computer, fordi overførselshastigheden er bedre end andre grænseflader. Det betyder blandt andet, at denne teknologi ikke påvirkes så meget ved at have mange enheder tilsluttet på samme tid. Tidligere delte alle USB -enheder med 480 Mbit pr. Sekund, mens det nu er muligt at dele med 10 Gbit pr. Sekund. Med vores sortiment af adaptere behøver du ikke vente på, at denne nye teknologi bliver standard, men kan begynde at drage fordel af de fleste fordele med det samme.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk