FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Foto og film

Ring Light - belysning ved optagelse

Her finder du forskellige typer Ringlys , der er perfekte til fotografering eller filmoptagelse.

Du, der filmer og fotograferer meget med din iPhone eller iPhone , kan have stor glæde af et ringlys.
Læs mere ring Light - belysning ved optagelse

Sorter efter:

Læs mere ring Light - belysning ved optagelse
Ringlys er med til at forhindre skygger i dine optagelser og bidrager også til et smukkere lys. Med det rigtige tilbehør kan du lave professionelle videoer selv med din smartphone. Her har vi samlet alle de ringlygter i vores sortiment, der fungerer fremragende, når de bruges sammen med for eksempel iPhone .

Mange af vores ringlygter kommer med et stativ, så du hurtigt kan sætte det op inden optagelse. Stativene fås i flere højder. Derudover kan du med mange af lamperne vælge mellem flere forskellige farver på lyset for at kunne skabe de effekter du ønsker i dine videoer. De fleste muligheder har også et beslag til din smartphone, så du nemt kan begynde at bruge den med det samme. For lettere brug kan du vælge et ringlys til iPhone med fjernbetjening.

Et ringlys kan forbedre iPhone billeder af flere årsager:
  1. Jævn belysning: Ringlyset giver en jævn og diffus belysning, der reducerer skygger og giver en jævn eksponering, hvilket resulterer i bedre portrætter og motivfotografering.
  2. Reducerer refleksioner: Ringlyset kan minimere refleksioner i glas og skærme, hvilket især er nyttigt ved fotografering af dokumenter, kunstværker eller andre steder, hvor refleksioner kan være forstyrrende.
  3. Skaber ringreflektion i øjnene: Ringlyset skaber en karakteristisk ringreflektion i øjnene (catchlight), som giver øjnene en attraktiv gnistreeffekt og øger portrættets livlighed og udtryksfuldhed.

Afslutningsvis er ringlyset et nyttigt værktøj til at forbedre belysningen og æstetikken på dine iPhone billeder, især når du fotograferer portrætter, genstande eller dokumenter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk