FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Øretelefoner og headset

Headset med USB-C stik

Hvis du har en nyere model iPhone og leder efter et headset med USB-C stik, har vi et stort udvalg at vælge imellem. Her finder du både in-ear modeller og komfortable over-ear høretelefoner, som du kan bruge på enheder uden hovedtelefonport.
Læs mere headset med USB-C stik

Sorter efter:

Læs mere headset med USB-C stik

In-ear hovedtelefoner med USB-C stik

Til dig, der foretrækker in-ear høretelefoner, har vi et stort udvalg af forskellige modeller og farver. Headsets med længere kabel og mikrofon er praktiske , når du sidder og modtager opkald og gerne vil have plads til at bevæge dig.

Over-ear høretelefoner

Sidder du mange timer i træk med høretelefoner, måske med arbejde eller gaming, kan det være bedre at vælge et par med et mere traditionelt design. Bløde ørekopper og pandebånd er særligt behagelige, selv efter mange timers brug. Vores over-ear headsets fås i enklere modeller med ledning eller som genopladelige udgaver med mange højteknologiske funktioner.

For jer, der gerne vil kunne tage headsettet med, er et med foldbart design en god mulighed.

Her er tre korte fordele ved at bruge USB-C-headset med din iPhone :

  1. Digital lydkvalitet: USB-C-headset kan tilbyde digital lyd i høj kvalitet, som kan give en bedre oplevelse, når du lytter til musik eller taler i telefon.
  2. Universalforbindelse: USB-C er en fælles og standardiseret forbindelse, hvilket betyder, at du kan bruge det samme headset med flere forskellige enheder, der understøtter USB-C, herunder iPhone og Android-telefoner.
  3. Opladningsmuligheder: Med USB-C headsets kan du bruge den samme forbindelse til både lyd og opladning, hvilket kan være praktisk, hvis du skal oplade din iPhone , mens du bruger dit headset.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk