FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Biltillbehör Biloplader

Køb biloplader til Macbook Air 13 (2024)

Vi har et stort udvalg af bilopladere, der passer til din Macbook Air 13 (2024) . Nu kan du tage din MacBook på farten uden at skulle bekymre dig om, at computeren aflades under kørsel.
Læs mere Køb biloplader til Macbook Air 13 (2024)

Sorter efter:

Læs mere Køb biloplader til Macbook Air 13 (2024)
Sæt opladeren i bilens 12V-stik, og tilslut derefter dine USB-opladningskabler til USB-portene for en jævn opladning af din enhed. Vores bilopladere til Apple enheder såsom MacBook kommer med et stilfuldt design og er tilpasset pladsen i bilen.

Oplad flere enheder på én gang

En billader med indbygget USC-kabel og USB-A-port giver dig mulighed for at oplade din Iphone og din MacBook på samme tid. USB-C tilsluttes computeren og USB-A til din Iphone . Kablet når ofte både instrumentbrættet og bagsædet, så du kan sidde, hvor du vil i bilen og arbejde.

Vores cigaropladere er fleksible, fordi de har et led, som du kan vippe 180 grader og få en optimal monteringsvinkel. Hvis det også er en cigaroplader med to stikkontakter, kan du også tilslutte to enheder på samme tid.

Vælg en oplader, der passer til din MacBook

Vores sortiment inkluderer bilopladere i alle prisklasser, der passer til din computer. En oplader med 70W eller mere passer perfekt til din Macbook Air 13 (2024), da strømmen får computeren til at oplade hurtigere. Mange af vores bilopladere har en LED-indikator, der fungerer til natkørsel og viser, hvornår enheden er opladet. På nogle modeller kan du også oplade tre enheder på samme tid. Få et fast USB-C-kabel til smart og sikker opladning. Din Macbook Air 13 (2024) kan således automatisk identificeres, og den oplades på en optimal måde. Mange af vores opladere er også beskyttet mod kortslutning, overopladning og overspænding.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk