FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Mus

Trådløs Bluetooth mus til iPad

Tilslut en Bluetooth-mus til din iPad for lettere at kunne arbejde og navigere rundt på skærmen. Vi tilbyder flere typer trådløse mus, der er kompatible med iPad .
Læs mere trådløs Bluetooth mus til iPad

Sorter efter:

Læs mere trådløs Bluetooth mus til iPad
For at tilslutte en mus til din iPad skal du have iPad OS 13.4 eller nyere installeret. Følgende modeller understøtter denne iPad OS-version:

  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air 2 eller nyere
  • iPad (5. generation) eller nyere
  • iPad mini 4 eller nyere

Det kan være en fordel at bruge en trådløs mus med din iPad af flere årsager:

  1. Komfortable og trådløse: Trådløse mus eliminerer behovet for en fysisk forbindelse til din iPad , hvilket giver øget bevægelsesfrihed og bekvemmelighed. Du kan bruge musen uden at være begrænset af kabler.
  2. Mobil produktivitet: En trådløs mus gør din iPad mere produktiv til opgaver, der kræver præcision og pegning, såsom redigering af dokumenter, billedredigering og computerapplikationer. Det er nyttigt til at udføre arbejde, når du er på farten.
  3. Bedre ergonomi: Brug af en mus kan være mere ergonomisk sammenlignet med at røre ved skærmen. Det kan mindske træthed i hænder og håndled, især under længere arbejdsskift.
  4. Nemmere navigation: Musen giver en mere traditionel computerlignende navigationsoplevelse, herunder at pege, dobbeltklikke og højreklikke. Det kan være nyttigt, hvis du er vant til at bruge computere og ønsker de samme navigationsmuligheder på din iPad .
  5. Kompatibilitet med eksterne skærme: Hvis du bruger din iPad med en ekstern skærm, såsom en ekstern skærm eller et tv, er en trådløs mus uundværlig for nem og præcis navigation på den større skærm. Det gør din iPad til en mere effektiv computerløsning.

Afslutningsvis kan en trådløs mus gøre din iPad mere produktiv og bekvem at bruge til en række opgaver, især når du har brug for præcision og nem navigation. Det er især nyttigt til arbejde og produktivitet på din iPad , både når du er på farten, og når du bruger den som en stationær computer med eksternt tilbehør.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk