FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler og adaptere

HDMI-kabler og andre videokabler til Mac

For at tilslutte din Mac skal du bruge et billedkabel med USB-C i den ene ende. Eller du bruger en adapter/hub, der giver dig VGA, HDMI eller anden billedudgang og så et billedkabel derfra til skærmen.
Læs mere HDMI-kabler og andre videokabler til Mac

Sorter efter:

Læs mere HDMI-kabler og andre videokabler til Mac
Vi har HDMI kabler, DVI kabler og VGA kabler .

Når det kommer til at tilslutte en Mac eller MacBook til en ekstern skærm, tv eller projektor, er der flere forskellige typer videokabler og stik, der kan være relevante afhængigt af den specifikke model og årgang på din enhed. Her er nogle af de mest almindelige videokabler og stik:

Thunderbolt 3/USB-C

  • Brug: Til nyere MacBook og Macs. Thunderbolt 3 har samme formfaktor som USB-C, men tilbyder højere dataoverførselshastigheder og flere funktioner.
  • Adapterbehov: Du skal muligvis bruge en adapter til at konvertere USB-C/Thunderbolt 3 til HDMI, DisplayPort, VGA eller andre forbindelser afhængigt af din skærm.

Mini DisplayPort/Thunderbolt 1 & 2

  • Brug: Tidligere modeller af MacBook s, MacBook Pro s og andre Mac-computere.
  • Adapterbehov: Skal muligvis have en adapter til HDMI, VGA, DVI eller DisplayPort i fuld størrelse.

HDMI

  • Brug: Nogle Mac-modeller, såsom nogle versioner af MacBook Pro og Mac mini, har en indbygget HDMI-port.
  • Adapterbehov: Ofte ikke nødvendigt, hvis enheden har en HDMI-indgang, men kan være nødvendig, hvis du tilslutter til en anden type port.

DVI

  • Anvendelse: Ældre Mac'er og skærme kan bruge DVI.
  • Adapterbehov: Hvis du bruger en nyere Mac med en ældre DVI-skærm, skal du muligvis have en Mini DisplayPort eller Thunderbolt til DVI-adapter.

VGA

  • Brug: Selvom VGA er en ældre forbindelse, kan den stadig være relevant, når du tilslutter din Mac til visse projektorer eller ældre skærme.
  • Adapterbehov: Afhængigt af din Macs porte kan du have brug for en Mini DisplayPort-til-VGA, Thunderbolt-til-VGA eller USB-C-til-VGA-adapter.

USB-C til Multiport Adapter

  • Brug: Apple proprietære USB-C til Multiport-adapter giver dig mulighed for at tilslutte en USB-C udstyret Mac til en HDMI-skærm, mens du samtidig tilslutter en standard USB-enhed og oplader din Mac.

Når du vælger billedkabler eller adaptere til din Mac eller MacBook , skal du sørge for, at de er kompatible med din specifikke computermodel og opfylder de kvalitetskrav, du har til billedoverførsel.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk