FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

De tilsluttede toy Smart Letters interagerer med surfboards og uddannelsesmæssige apps inspireret af Montessori pædagogik. Marbotic tilbyder det bedste af fysiske og digitale spil ved at forbinde træ breve til de 3 apps til læring på iPad .

Smart Letters er den ultimative læringsoplevelse for børn i alderen 3 til 6 år. Disse 26 tilsluttede træbreve interagerer med tabletter og 3 gratis læringsapps for at lære at læse og skrive. Du skal blot tilføje træbrevene til iPad enkeltskærm og se, hvornår magien sker!

Bemærk, at de smarte brev apps er fantasi værktøjer til at lære engelsk, men appsene lærer ikke noget af de skandinaviske sprog, og bogstaverne Æ / Ø / Å + Ä / Ö / Å er ikke inkluderet.

  • Det bedste af traditionelle legetøj og touchscreen teknologi
  • Oplev den tidløse skønhed i træblokke og lærings fremtid
  • 26 interaktive træbogstaver til tabletter.
  • 3 gratis apps til at lære at regne og beregne
  • Sikker legetøj til børnene! Smarte bogstaver er passive dele. De arbejder simpelthen med kroppens statiske elektricitet. Hverken WiFi, Bluetooth eller batteri er påkrævet. Blid til bordpladeets skærm.
  • Smart Letters er kompatible med iPad og de fleste Samsung surfboards.
  • Fås i 5 sprog: Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk og Hollandsk.
  • Teknologi legetøj med sjæl inspireret af Montessori
  • For at hjælpe børn med at lære, tror vi stærkt på at aktivere børnenes hænder så meget som deres hjerner. Derfor har vi skabt denne unikke interaktion mellem træbogstaver og tabletter. Dit barn udvikler trin for trin med 3 gratis apps, som stimulerer barnets fantasi og kreativitet.

de apps
Dit barn udvikler trin for trin med 3 gratis apps, som stimulerer barnets fantasi og kreativitet. Designet af træningseksperter, med hjælp fra lærere, inspireret af Montessori pædagogik.

Dækker fonetik, læs og skriv for børn i alderen 3 og derover.

monster
Opdag tegnets fonetik og forskellige tekster med den sjove Monster maskine! Prøv at genkende bogstaverne og lydene i bogstaverne for at matche maskinen.

Vocabubble
Udforsk ordforrådet med 250 ord og oplev smukke illustrationer og dumme lyde og animationer. Spil med multiplayer mode og vær hurtigst at finde alle ord, der starter med dit brev!

Bla Bla Box
Tilføj et brev på skærmen, skriv et ubegrænset antal ord og lad det ske magisk: tabletten læser dem højt! Vær kreativ!

passer: iPad

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Stäng