FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
cover
nomad
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
3D

Vakuumformning til fremstilling af plastkomponenter

Vakuumformning er en smart metode til at fremstille forskellige komponenter af plast, der har til hensigt at kunne blive anvendt i mange forskellige sammenhænge. Her på siden finder du alle de nødvendige redskaber samt tilbehør, hvis du skal arbejde med vakuumformning.
Læs mere vakuumformning til fremstilling af plastkomponenter

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere vakuumformning til fremstilling af plastkomponenter
Anvendelsesmulighederne er mange, og kun din kreativitet sætter begrænsningerne.

Sådan fungerer vakuumformning

Når du anvender en maskine til vakuumformning, arbejder du med plastkomponenter, der skal tilpasses og formes til forskellige projekter og emner. Pladen af plast opvarmes, hvorefter det er muligt at forme den efter behov. Her har du mulighed for at tilpasse den i formen, størrelsen, tykkelsen, overfladen og farven.

Fleksibelt materiale med alsidige muligheder

Ved hjælp af vakuum trækkes plastpladen ned over en forudbestemt form, hvorefter plastpladen tager form efter denne. Du har nu skabt et plastkomponent, der kan anvendes til f.eks. forskellige industrimaskiner eller husholdningsmaskiner.

Vælg materialer efter behov

Det smarte ved vakuumformning er, at du kan vælge materialer, der passer til lige netop dine behov og dit projekt. Her er det muligt at vælge plast i bestemte farver, hvis du ved på forhånd, at du skal fremstille et plastkomponent til en bestemt maskine, hvor en konkrete farve passer til. Også her er det muligt at vælge materiale tilbehør, du kan forme på forskellige måder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk