FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Mikrofoner

Mikrofoner til iPhone

Optagelse med lyd i professionel kvalitet har aldrig været nemmere. Alt du behøver er din iPhone og en af vores højkvalitetsmikrofoner, og du er klar til at gå.
Læs mere mikrofoner til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 251)

Læs mere mikrofoner til iPhone
I vores sortiment finder du et stort udvalg af mikrofoner, der vil tage din lydoptagelse til et helt nyt niveau. Uanset om du er indholdsskaber, hobbyvideograf, entusiastisk vlogger eller bare en, der elsker at dokumentere din familie, er det vigtigt, at du har adgang til god lydoptagelse. Lyden er nemlig afgørende for, at det filmede materiale er af høj kvalitet.

Trådløse mikrofoner til iPhone

Vores trådløse mikrofoner til iPhone er perfekte til dig, der har brug for fleksibilitet, når du optager. De er for eksempel perfekte til dig, der forsøger at fange forskellige lyde, interviewe folk eller blot bevæge dig meget.

I vores sortiment er der flere trådløse mikrofoner at vælge imellem. Her finder du alt fra små mikrofoner med clips til store håndholdte mikrofoner, der alle er trådløse. Vi har selvfølgelig masser af matchende tilbehør.

Kablede mikrofoner til iPhone

Til dig, der optager mere stationært, har vi også flere kablede mikrofoner til iPhone at vælge imellem. Her finder du højkvalitets kablede mikrofoner fra nogle af branchens mest kendte mærker.

Vi har alt fra små og diskrete mikrofoner til at sætte på tøjet, til store mikrofoner, der monteres på stativer. De er perfekte til dig, der streamer eller optager videoer ved dit skrivebord. Med den rigtige mikrofon og tilbehør kan du nemt skabe lyd og video af samme høje kvalitet som de professionelle, uden at skulle betale en formue.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk