FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Netværk Mobile modemer

Mobile modemer til tilslutning til 4G / LTE / 5G mm

Vil du have mulighed for nemt at dele en 4G/5G-forbindelse med en eller flere computere ? Et mobilmodem gør det meget nemmere end at dele via fx telefon.
Læs mere mobile modemer til tilslutning til 4G / LTE / 5G mm

Sorter efter:

Læs mere mobile modemer til tilslutning til 4G / LTE / 5G mm
Mobilmodemmer drives enten af batteri eller direkte i stikkontakten, alt efter version.

Et mobilmodem eller 4G-hotspot er en bærbar enhed, der muliggør internetforbindelse til andre enheder via mobilnetværket. Det fungerer ved at konvertere 4G LTE-signaler fra et mobilnetværk til et Wi-Fi-netværk, hvilket gør det muligt for enheder som smartphones, tablets og bærbare computere at oprette forbindelse til internettet nu, hvor som helst, hvor der er mobildækning.

Her er nogle vigtige funktioner og funktioner

  • Bærbarhed: Disse enheder er normalt små og lette, hvilket gør dem nemme at bære rundt på. De kan nemt placeres i en lomme, taske eller rygsæk.
  • Egen strømkilde: De fleste mobile modemer og 4G-hotspots har indbyggede batterier, hvilket gør dem fuldstændig bærbare og ikke afhængige af en ekstern strømkilde.
  • Wi-Fi-forbindelse: De konverterer mobilnetværkssignalerne til Wi-Fi, som muliggør trådløs forbindelse til flere enheder på samme tid.
  • SIM-kort: De bruger et SIM-kort til at få adgang til mobilnetværket og kræver ofte et dataabonnement fra en mobiloperatør.
  • Sikkerhed: Ligesom traditionelle Wi-Fi-netværk kan de konfigureres med sikkerhedsindstillinger såsom WPA2-kryptering for at beskytte brugernes data.
  • Dataforbrug og hastighed: Hastigheden og dataforbruget afhænger af mobilnetværkets dækning og kvalitet og datatildelingen i brugerens abonnement.

Mobilmodemmer og 4G-hotspots er ideelle til folk, der rejser ofte, eller hvor der ikke er en pålidelig fast internetforbindelse. De tilbyder også en backup-løsning til hjemmeinternet eller til midlertidige arbejdspladser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk