FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Bluetooth-headset Knogleledning

Knogleledende hovedtelefoner til Apple Watch

Leder du efter en unik lydoplevelse, så er knogleledende høretelefoner til Apple Watch noget for dig. Det er høretelefoner, der både er behagelige og giver fantastisk lyd ved hjælp af ny teknologi.
Læs mere knogleledende hovedtelefoner til Apple Watch

Sorter efter:

Læs mere knogleledende hovedtelefoner til Apple Watch
Knogleledende høretelefoner ligger mod din kind i stedet for dine ører, og leder lyden ved hjælp af vibrationer. Vores sortiment omfatter knogleledende hovedtelefoner fra flere mærker i topklasse.

En sikker lydoplevelse

Den teknologi, som knogleledende hovedtelefoner til Apple Watch bruger, fungerer på en revolutionerende måde, der giver dig mulighed for sikkert at lytte til musik, podcasts og mere, mens du stadig hører lyd fra dine omgivelser.

Fordi høretelefonerne ligger mod dine kinder, er dine ører fri til at opfange lyde fra for eksempel omgivende trafik. Ved hjælp af lydvibrationer kan du opleve fantastisk lyd, samtidig med at du kan være opmærksom på, hvad der sker omkring dig.

Hovedtelefoner til alle lejligheder

Et par knogleledende høretelefoner til Apple Watch har en bue, der sætter sig fast omkring dine ører. Det er et design, der giver en meget behagelig pasform. Derfor er de også velegnede til alle forskellige lejligheder.

Knogleledende hovedtelefoner til Apple Watch er fremragende til at jogge på travle gader eller cykle i trafikken. De er også perfekte, hvis du vil lytte til musik, mens dit barn sover. Med knogleledende høretelefoner forstyrrer du ikke barnets søvn, mens du hører om barnet vågner.

Denne type høretelefoner fås også i modeller, der har indbygget mikrofon, og dem, der er lavet af vandafvisende materiale. Der findes også knogleledende høretelefoner, som er svedafvisende og derfor ideelle at bruge under dine træningspas.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk