FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Stativ

Håndtag og filmrigge til iPhone

Fra simple selfie-sticks til stabiliseringsholdere og videre til avancerede filmrigge med fuld funktioner, der passer til iPhone og diverse tilbehør såsom linser, mikrofoner osv. Hvis du vil filme professionelt, er en stabiliseringsholder eller en filmrig et must.
Læs mere Håndtag og filmrigge til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 63)

Læs mere Håndtag og filmrigge til iPhone
I disse vedhæfter du din mobil eller tablet og tilslutter & vedhæfter eventuelt tilbehør.

Grips (også kendt som "rigs") til iPhone er designet til at forbedre brugeroplevelsen, når du tager billeder, filmer videoer eller livestreamer. Brug af et greb eller rig med en iPhone kan beskrives som følger:

Ergonomi og stabilitet

  • Bedre greb: Håndtaget giver et fastere og mere behageligt greb, hvilket især er nyttigt under længere optagesessioner.
  • Stabilisering: Det hjælper med at stabilisere enheden, hvilket reducerer rystelser og giver jævnere og mere professionelle videoer.

Montering og konfiguration

  • Nem installation: iPhone monteres nemt på riggen, ofte via en fjederbelastet klemme eller et skruebeslag.
  • Justering: Nogle modeller tillader justering af iPhone position, både lodret og vandret, for optimal vinkel og billedsammensætning.

Ekstra udstyr

  • Tilbehørsbeslag: Rigs tilbyder ofte flere beslag for at tilføje ekstra udstyr såsom mikrofoner, lys eller eksterne linser.
  • Stativfastgørelse: Mange håndtag har en gevindbund, der gør det muligt at fastgøre dem til et stativ for endnu større stabilitet.

Bærbarhed

Let og kompakt: De fleste håndtag og rigge er designet til at være lette og nemme at transportere, hvilket gør dem ideelle til mobile videografer.

Anvendelsesområder

Alsidighed: Rigs er nyttige til en række forskellige applikationer, fra vlogging og dokumentarfilm til nyhedsrapportering og livestreaming.

Kvalitet og design

  • Robust materiale: De er ofte lavet af slidstærke materialer som plastik, metal eller kulfiber for at modstå regelmæssig brug.
  • Professionelt look: Brug af en rig kan give din optagelsesopsætning et mere professionelt udseende.

Et greb eller rig er en fremragende investering for iPhone -brugere, der er seriøse omkring deres videoproduktion, da det både forbedrer brugeroplevelsen og kvaliteten af slutresultatet. Det gør det også nemmere at integrere din iPhone med andet filmudstyr og tilbehør.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk