FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier tegnebogscover

Tegnebog til iPhone 12 Pro

Et pungetui er en kombination af mobilbetræk og tegnebog, en praktisk beskyttelse, hvor du har alt i én. Denne type sager er meget populær, og i vores sortiment finder du flere forskellige varianter.
Læs mere tegnebog til iPhone 12 Pro

Sorter efter:

Læs mere tegnebog til iPhone 12 Pro
Vi giver dig også mulighed for at filtrere tilbudet for at finde din favorit så glat som muligt.

Beskyt din mobil på en pæn måde

Når du vælger en tegnebogskuffert, får du beskyttelse til mobilen samtidig med at den får et flot udseende. Derudover er sagen meget praktisk med sine kortrum. Nogle modeller har også plads til kontanter. Hvis du ikke altid vil have tegnebogen med dig, anbefaler vi en variant med en aftagelig skal, vi har flere af disse i vores sortiment. Hvis du normalt ser film eller serier på din mobil, er det en god ide at vælge en sag med et indbygget stativ, så behøver du ikke holde telefonen.

Sagens udseende er naturligvis vigtig, fordi vi bruger meget tid sammen med vores mobiltelefoner. For dem af jer, der kan lide stilfuld, klassisk beskyttelse, har vi et antal tegnebøger i læder eller imiteret læder. De fås i traditionel sort og brun, perfekt til alle lejligheder. Hvis du foretrækker at investere i farve, tilbyder vi også mere farverige og mønstrede alternativer. Et lyserødt, blåt eller grønt tilfælde giver garanteret farve til livet.

En tegnebogsbeskyttelse beskytter bagsiden af din iPhone 12 Pro , men også fronten, når den er lukket. Vi anbefaler dog altid, at du køber et beskyttende glas til skærmen såvel som til kameraerne bagpå. På denne måde får du fuldstændig beskyttelse mod revner og ridser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk