FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Afbrydere

Philips / Zigbee switch til dit smarte hjem

Switch til indendørs eller udendørs brug med ZigBee protokol. Der er både forsænkede kontakter til en pæn installation eller almindelige stikmodtagere, som du blot sætter i en eksisterende stikkontakt.
Læs mere philips / Zigbee switch til dit smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere philips / Zigbee switch til dit smarte hjem
Nogle kontakter kan bruges som de er med en fjernbetjening eller trykknap, mens nogle modeller kræver en hub eller gateway for at fungere.

Switche, der bruger Zigbee-teknologi, såsom Philips Hue-produkter, tilbyder flere fordele i smarte hjem og IoT (Internet of Things). Zigbee er en trådløs kommunikationsprotokol designet til at muliggøre pålidelig og effektiv kommunikation mellem forskellige enheder. Her er nogle af de vigtigste fordele ved switches, der bruger Zigbee/Philips Hue:

  1. Lavt strømforbrug: Zigbee-enheder, inklusive switche, er kendt for deres lave strømforbrug. De kan køre på batterier i lang tid, hvilket er ideelt til trådløse IoT-enheder og fjernbetjeninger.
  2. Mesh-netværk: Zigbee bruger et mesh-netværkssystem, hvor enheder fungerer som forstærkere og omdirigerer beskeder til andre enheder. Dette skaber en selvhelbredende netværksstruktur, der øger rækkevidde og pålidelighed.
  3. Sikkerhed: Zigbee-protokollen indeholder sikkerhedsfunktioner såsom kryptering og godkendelse, som beskytter data og kommunikation mod uautoriseret adgang og potentielle angreb.
  4. Interoperabilitet: Zigbee har et certificeringsprogram, der sikrer, at enheder, der bærer Zigbee-logoet, er kompatible med hinanden. Dette gør det muligt at skabe et heterogent økosystem af enheder fra forskellige producenter, der arbejder problemfrit sammen.
  5. Lav trådløs interferens: Zigbee fungerer på en specifik radiofrekvens og er mindre modtagelig for trådløs interferens fra andre trådløse enheder, såsom Wi-Fi eller Bluetooth. Dette bidrager til at opretholde en stabil kommunikation.
  6. Fjernadgang: Zigbee-enheder kan ofte fjernstyres og overvåges via en Zigbee-hub og en mobilapp. Det muliggør fjernbetjening og overvågning af dit smarte hjem.
  7. Nem installation og konfiguration: De fleste Zigbee-enheder er nemme at installere og konfigurere. Brugere kan tilføje nye enheder til deres Zigbee-netværk med nogle få enkle trin.
  8. Alsidighed: Zigbee-kontakter kommer i en række forskellige designs og kan bruges til at styre en række forskellige enheder, herunder lys, lysdæmpere, farvejusterbare belysningssystemer og mere. Dette gør dem alsidige og tilpasselige til forskellige anvendelsesområder.
  9. Energieffektivitet: Zigbee er kendt for sin energieffektivitet, især når det kommer til styring af belysning. Det er derfor et populært valg til smarte hjemmebelysningsløsninger som Philips Hue.

Sammenfattende tilbyder Zigbee/Philips Hue-switche flere fordele, såsom lavt strømforbrug, mesh-netværk, sikkerhed og interoperabilitet. Disse funktioner gør dem til en pålidelig og skalerbar løsning til at bygge smarte hjem og IoT-systemer, der er pålidelige og energieffektive.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk