FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Bordstativer

Faste bordstativer til iPhone

Et fast bordstativ til din iPhone, tablet eller iPad giver din enhed en stabil platform. Dette tilbehør er derfor godt, hvis du for eksempel skal deltage i en videokonference eller ønsker at foretage et FaceTime-opkald og har brug for dine hænder fri.
Læs mere faste bordstativer til iPhone

Sorter efter:

Læs mere faste bordstativer til iPhone
Bruger du stativet til din læsetablet, kan du indstille det til en behagelig højde for en perfekt læseoplevelse.

Stabil og fleksibel på samme tid

Et andet stort plus ved faste bordstandere er, at de ofte har justerbare holdere og arme. Mobiliteten giver dig mulighed for at vinkle og rotere din enhed præcis som du har brug for. Fleksibiliteten kan især være praktisk, hvis du skal bruge din iPhone i forskellige positioner. Du kan også indstille den til en bestemt vinkel, hvis du har brug for det.

Faste bordstandere er også gode til at holde din iPhone eller iPad sikker. Det gælder især, hvis du vælger en model med en ekstra tung base. Med enheden godt fastgjort til den minimerer du risikoen for skader.

Faste bordstandere til iPhone er designet til at give en stabil og sikker platform til din enhed under forskellige aktiviteter såsom videokonferencer, filmvisning eller som en stationær skærm.

Her er nogle nøglefunktioner og aspekter at overveje:

Stabilitet og konstruktion

  • Robust bund: Faste bordstandere har ofte en tung og stabil bund, der forhindrer dem i at vælte.
  • Holdbart materiale: Normalt lavet af holdbare materialer såsom metal eller hård plast for at give en sikker og langvarig støttestruktur.

Greb og sikkerhed

  • Secure Mounts: En clips eller holder, der sikkert holder iPhonen på plads uden at risikere ridser eller beskadigelse af enheden.
  • Gummi- eller skumpuder: For at beskytte telefonens overflader mod ridser og give ekstra greb.

Design og æstetik

  • Stilfuldt og moderne design: Mange bordstandere er designet til at være æstetisk tiltalende, med et moderne og minimalistisk look.
  • Kompakt størrelse: De fleste er små nok til ikke at optage for meget skrivebordsplads.

Kabelstyring

Integreret kabelstyring: Nogle modeller har løsninger til at holde opladningskabler og andre kabler organiseret og af vejen.

Kompatibilitet

Universelt design: Mens nogle stativer er specielt designet til iPhone, er mange universelt kompatible med forskellige telefonmodeller.

Et fast bordstativ til iPhone er et fantastisk værktøj til at holde din enhed sikker og i et optimalt udsyn, så du frigør dine hænder til andre aktiviteter. Det er en ideel løsning til arbejdspladser, køkkener, soveværelser eller når du skal bruge din iPhone i længere perioder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk