FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi Smertelindring

Produkter til smertelindring

Ud over smertestillende midler findes der ergonomiske produkter, der lindrer eller fjerner smerter via andre metoder såsom el-terapi eller termoterapi . Elektroterapi og brug af plaster til smertelindring er to populære metoder til at håndtere og reducere smerter, især muskel- og skeletsmerter.
Læs mere produkter til smertelindring

Sorter efter:

Læs mere produkter til smertelindring
De virker på forskellige måder og kan være velegnede til forskellige typer smerter og personlige præferencer.

Elektroterapi

TENS (transkutan elektrisk nervestimulation):

  • Funktion: TENS-enheder sender milde elektriske impulser gennem huden til nervefibrene. Disse impulser kan hjælpe med at blokere smertesignaler i at nå hjernen.
  • Anvendelse: Elektroderne placeres på eller i nærheden af det smertefulde område. Intensiteten og frekvensen af impulserne kan justeres, så de passer til den enkeltes smertetærskel og smertetype.
  • Anvendelsesområde: Effektiv til smertelindring ved tilstande som gigt, rygsmerter, muskelsmerter og fibromyalgi.

EMS (elektrisk muskelstimulation):

  • Funktion: EMS-enheder skaber elektriske impulser, der stimulerer muskelsammentrækninger. Dette kan hjælpe med at styrke musklerne og lindre muskelrelaterede smerter.
  • Anvendelse: Velegnet til genoptræning efter skade, muskelstyrkende øvelser og til at reducere muskelsmerter.

Plaster til smertelindring

Opvarmende eller kølende plastre:

  • Funktion: Disse plastre producerer enten varme eller kulde, som kan hjælpe med at lindre smerter. Varmeplastre øger blodcirkulationen og kan reducere muskelspændinger, mens køleplastre har en bedøvende effekt, der kan virke beroligende.
  • Anvendelse: Påfør direkte på huden over det smertefulde område. Det er engangsprodukter og kan bæres diskret under tøjet.

Medicinske plastre:

  • Funktion: Disse plastre indeholder aktive ingredienser såsom NSAID'er (non-steroide antiinflammatoriske lægemidler) eller lidokain, som afgives gennem huden for at lindre smerter.
  • Anvendelse: Påfør direkte på det smertefulde område og lad det sidde på huden i en vis periode i henhold til instruktionerne.

Vigtige overvejelser

  • Individuel respons: Forskellige mennesker kan reagere forskelligt på elektroterapi og plastre. Hvad der virker for én person, virker måske ikke for en anden.
  • Sikkerhedsinstruktioner: Det er vigtigt at følge alle sikkerhedsinstruktioner og brugervejledninger for at undgå hudirritation eller andre bivirkninger.
  • Rådfør dig med en læge: Før du starter nogen form for smertelindringsmetode, især hvis du har en medicinsk tilstand eller bruger anden medicin, bør du rådføre dig med en læge.

Både elektroterapi og smertelindrende plastre tilbyder ikke-invasive måder at håndtere smerte på og kan være en del af en større smertebehandlingsplan.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk