FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier tegnebogscover

Tegnebog til iPhone 13

Hvis du er en person, der foretrækker at have så få ting som muligt med dig i lommen eller tasken, skal du kigge på vores tegnebogssager . For dig med iPhone 13 er der masser af muligheder at vælge imellem i vores sortiment med varierende antal kortspor og nogle gange med plads til kontanter.
Læs mere tegnebog til iPhone 13

Sorter efter:

Læs mere tegnebog til iPhone 13
Mange af dem er lavet af læder eller imiteret læder , som er holdbart og samtidig stilfuldt.

Vælg en tegnebogskuffert, der passer til dig

Når du vælger en tegnebogskuffert, skal du tænke over dine behov. Tænk på, hvor mange kort du normalt har med dig, og hvordan du ønsker, at sagen skal se ud. For at du skal kunne vælge, hvad du tager med dig, har nogle tegnebøger et aftageligt betræk. Der er også en tegnebogskuffert med et indbygget stativ, hvilket er praktisk, når du ser film eller serier i telefonen.

Hos os kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver og udseende på tegnebogen . Du finder for eksempel elegante sorte og brune varianter. Nogle er slanke designs, hvilket er perfekt, hvis du har brug for en taske, der tager lidt plads i lommen. Vi tilbyder også mere farverige etuier i for eksempel lyserød, blå, rød og grøn. Hvis du vil have plads til hovedtelefoner og opladere, kan du i stedet vælge en lille mobil taske.

Med en tegnebogskuffert har du ikke kun færre ting med dig, den beskytter også din telefon. Både bagsiden og fronten er godt beskyttet mod ridser og revner, når sagen lukkes. Vi anbefaler, at du beskytter frontskærmen med et beskyttende glas som et supplement til tegnebogen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk