FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Ergonomi

Kontorstole til hjemmekontoret

At bruge en kontorstol korrekt på et hjemmekontor er afgørende for at bevare en god ergonomi og forebygge belastningsskader. En ergonomisk korrekt siddestilling er en nøglefaktor for at bevare både fysisk sundhed og produktivitet på et hjemmekontor.
Læs mere kontorstole til hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere kontorstole til hjemmekontoret
Her er nogle tips til at bruge en kontorstol på den bedste måde:

Juster sædehøjden

Stolen skal justeres, så dine fødder komfortabelt kan hvile fladt på gulvet med dine ben i en vinkel på omkring 90 grader. Dette reducerer trykket på dine lår og underben.

Lændestøtte

Kontorstolen skal give god støtte til lænden. Mange stole har justerbar lændestøtte, der kan tilpasses den naturlige krumning af din rygsøjle.

Armstøtte

Armlænene bør justeres, så de nemt støtter dine arme, uden at du skal løfte skuldrene. Dette hjælper med at lindre spændinger i skuldre og nakke.

Sid lige

Prøv at læne dig tilbage i en vinkel på omkring 100 til 110 grader, hvilket reducerer trykket på din lænd. Undgå at læne dig frem eller bøje dig over skrivebordet.

Afstand til skrivebordet

Stolen skal være tæt nok på skrivebordet, så du kan nå tastaturet og musen uden at strække dig. Dine arme skal være i en afslappet stilling, omtrent parallelt med gulvet.

Brug af fodstøtte

Hvis dine fødder ikke når gulvet, selv efter justering af stolen, bør du bruge en fodstøtte til at støtte dine fødder og opretholde korrekt siddestilling.

Bevægelse og variation

Selv med en perfekt indstillet kontorstol er det vigtigt at skifte stilling jævnligt og holde pauser for at rejse sig og bevæge sig. Dette bidrager til bedre blodcirkulation og mindsker risikoen for muskelstivhed.

Øjenhøjde og skærm

Skærmen skal være i øjenhøjde for at undgå at bøje nakken op eller ned. Dette kan kræve en separat skærmforhøjer eller justering af højden på skrivebordet.

Ved at følge disse retningslinjer kan du hjælpe med at forebygge ryg- og nakkeproblemer og andre belastningsskader, der kan opstå ved længere tids sidde ved et skrivebord.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk