FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse mikrofoner

Trådløse mikrofoner til iPhone

Trådløse mikrofoner , der fungerer med iPhone , enten direkte eller via adapter/kabel.

Størstedelen af de trådløse mikrofoner, vi sælger, har én enhed, der sender og én, der modtager signalet.
Læs mere trådløse mikrofoner til iPhone

Populære produkter (30 af i alt 86)

Læs mere trådløse mikrofoner til iPhone
Signalet overføres så normalt fra modtageren til iPhone via 3,5 mm kabel. For nyere iPhone , der mangler et 3,5 mm-stik, kræves en 3,5 mm-til-Lightning-adapter, f.eks Apple Lightning til 3,5 mm-adapter til høretelefoner .

Bedre lydkvalitet

Hvis du normalt optager lyd med din iPhone og gerne vil undgå at have den med dig, er en trådløs mikrofon et glimrende køb. De har også en tendens til at give bedre lydkvalitet end den indbyggede mikrofon i din telefon. Vi leverer en række mikrofoner til trådløs brug med en iPhone . Takket være mange designs og prisklasser er der masser af muligheder for dig.

De fleste trådløse mikrofoner består af to dele. Selve mikrofonen, der optager din stemme, samt en modtager med et Lightning-stik, som du sætter i din iPhone . På den måde behøver du ikke have din smartphone særligt tæt på, når du optager. De fungerer også godt at bruge, når du optager videoer og har din iPhone på et stativ eller et stykke væk. Så behøver du ikke bekymre dig om lydkvaliteten af din video.

Er det børnene, der skal have en mikrofon, kan du også finde fine alternativer indenfor børnedesign. De kan også bruges til karaoke.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk