FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Foto og film Selfiestænger

Selfie stikker til iPhone

Hvis du er træt af kun at kunne tage close-up selfies og i stedet vil kunne tage billeder af dig selv på længere afstand, anbefaler vi, at du anskaffer dig en selfie stick . Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige modeller, der forenkler, når du vil tage billeder af dig selv, uanset om du vil tage billeder alene eller sammen med andre.
Læs mere selfie stikker til iPhone

Sorter efter:

Læs mere selfie stikker til iPhone

Tag fantastiske billeder med din iPhone

Hos os finder du også selfie-sticks, der kun består af en pind med mobilholder og mere avancerede varianter. De avancerede varianter i vores sortiment er udstyret med blandt andet belysning og/eller stativer. De mere moderne modeller er fordelagtige for dig, der fx bor alene og ikke kan få hjælp til fotograferingen.

Vores sortiment omfatter alle typer selfie-sticks, markedet har at tilbyde. Vi har simple selfie sticks , som du forbinder til mobilen med et 3,5 mm stik. Med en teleskoppind vælger du, hvor langt du vil have billedet taget ved at forlænge eller forkorte det. Andre selfie sticks er udstyret med en 2-i-1 funktion, som betyder at du kan bruge den både når du holder den og som stativ. Fordelen ved stativerne er, at de er lette i vægt, hvilket gør dem nemme at tage med. Derudover har de et slankt design, som gør, at de passer nemt i tasken. Derudover kan de som regel bruges trådløst ved hjælp af bluetooth. De er også justerbare, så billederne kan tages fra flere vinkler.

Alle vores selfie sticks er mere eller mindre fleksible, hvilket muliggør brug til både fotos og videoer. Du kan bruge dem både i stående og liggende stilling for muligheden for at variere billederne efter dine ønsker. Vil du filme, mens du cykler, er der også selfie-pinde, som du kan sætte fast på cykelstyret, så du altid kan cykle sikkert, mens du filmer landskabet eller dig selv.

Når du overvejer at købe en selfie-stick til din iPhone , bør du overveje følgende fem faktorer:

  1. Kompatibilitet : Sørg for, at selfie-stangen er kompatibel med din iPhone model, og at den kan holde din telefon sikkert. Nogle selfie-sticks har universalbeslag, der passer til de fleste smartphones, mens andre kan være mere specifikke.
  2. Længde og bærbarhed : Tænk over den længde, du skal bruge for at få det bedste billede eller den bedste video. Nogle selfie sticks er foldbare og nemme at transportere, mens andre kan være længere og mere robuste. Vælg en, der passer til dine behov og er nem at tage med.
  3. Bluetooth-forbindelse : Mange moderne selfie-sticks er udstyret med indbygget Bluetooth-teknologi, hvilket gør det nemmere at tage billeder og starte optagelser med et tryk på en knap på håndtaget. Tjek om selfie-sticken har Bluetooth, og om den er nem at parre med din iPhone .
  4. Holdbarhed og kvalitet : Undersøg materialerne og konstruktionen af selfiestangen. Du vil have en, der er stabil og holdbar for at undgå, at din iPhone risikerer at blive tabt eller beskadiget. Kvalitetsprodukter har ofte et robust håndtag og højkvalitets fastgørelsesanordninger.
  5. Ekstra funktioner : Nogle selfie-sticks har ekstra funktioner som indbyggede stativer, fjernbetjeninger eller 360 graders rotation for at få forskellige vinkler. Overvej hvilke ekstra funktioner der kan være nyttige til dine fotograferingsbehov.

Læs endelig anmeldelser og få anbefalinger fra andre brugere for at få indsigt i ydeevnen og pålideligheden af den selfie-stick, du overvejer. Ved at overveje disse faktorer, kan du finde den bedste selfie-stick, der passer til din iPhone og dine fotograferingsbehov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk