FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
ipad
magsafe
airtag
taske med
brodit
cover
tomtoc 14
tasker
taske
airpods cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
oplader
ram mount
Sensorer

Sensorer til smarte hjem

Sensorer til smarte hjem , der registrerer bevægelse, lyd, røg, gas og meget mere. De fleste sensorer forbinder til en bro, som din iPhone / iPad /smart enhed så kan kommunikere med.
Læs mere sensorer til smarte hjem

Populære produkter (30 af i alt 104)

Læs mere sensorer til smarte hjem
Der er mange forskellige typer sensorer, der bruges i smarte hjem til at overvåge og automatisere forskellige aspekter af hjemmet. Her er nogle almindelige typer sensorer og de protokoller, der bruges til at kommunikere med dem:

  1. Bevægelsessensorer : Disse sensorer bruges til at registrere bevægelse i et rum. De kan bruges til at aktivere belysning, sikkerhedssystemer eller andre automatiserede funktioner. Fælles protokoller omfatter Z-Wave, Zigbee, Bluetooth og Wi-Fi.
  2. Dør- og vinduessensorer : Disse sensorer bruges til at overvåge, om døre eller vinduer åbnes eller lukkes. De er almindelige i sikkerhedssystemer og kan kommunikere via Z-Wave, Zigbee, Bluetooth eller Wi-Fi.
  3. Temperatur- og fugtsensorer : Disse sensorer bruges til at overvåge indeklimaet og kan bruges til at regulere opvarmning, køling og fugtighed. De anvendte protokoller omfatter Zigbee, Z-Wave, Wi-Fi og Bluetooth.
  4. Røg- og gasdetektorer : Disse sensorer bruges til at detektere røg, kulilte eller andre farlige gasser. De kan være livreddende og bruges ofte i sikkerhedssystemer. Z-Wave og Zigbee er almindelige protokoller for sådanne sensorer.
  5. Lyssensorer : Disse sensorer kan måle omgivende lysniveauer og bruges til at justere intensiteten af belysningen eller til at aktivere belysning, når det bliver mørkt. De kan kommunikere via Zigbee, Z-Wave, Wi-Fi eller Bluetooth.
  6. Vandlækagesensorer : Disse sensorer registrerer vandlækager og kan hjælpe med at forhindre vandskade. De anvendte protokoller omfatter Zigbee, Z-Wave og Wi-Fi.
  7. Kontaktsensorer : Disse sensorer bruges til at overvåge om genstande er i kontakt med hinanden. De kan bruges i sikkerhedssystemer og til at overvåge brugen af apparater. Protokoller inkluderer Zigbee og Z-Wave.
  8. Lyd- og stemmesensorer : Disse sensorer kan bruges til stemmestyring eller til at detektere lydmønstre, såsom knust glas. De kan forbindes via Wi-Fi eller Bluetooth.
  9. Fugt- og jordsensorer : Bruges til at overvåge jordfugtighed, hvilket er nyttigt til haveautomatisering og kunstvanding. Protokol kan være Zigbee eller Wi-Fi.

Når det kommer til protokoller, kan forskellige smart home-enheder bruge forskellige kommunikationsstandarder til at tale med hinanden og til en central hub eller cloud-tjeneste. De mest almindelige protokoller omfatter:
  • Zigbee : En trådløs protokol med lavt strømforbrug, der bruges til at skabe netværk af enheder. Det er kendt for sin energieffektivitet og er almindeligt forekommende i smart home-systemer.
  • Z-Wave : Endnu en trådløs protokol, der fokuserer på lavt strømforbrug og sikker kommunikation mellem enheder. Det er almindeligt i smarte hjemmeenheder og bruges ofte i sikkerhedssystemer.
  • Wi-Fi : Trådløs standardteknologi, der er almindelig i mange smarte hjemmeenheder på grund af dens brede tilgængelighed og høje datahastigheder.
  • Bluetooth : Bruges ofte til kortdistancekommunikation med enheder som smartphones og tablets. Der findes forskellige versioner af Bluetooth, herunder Bluetooth Low Energy (BLE), som er energieffektiv og velegnet til smarte hjemmeenheder.
  • 433 MHz-protokollen er en trådløs kommunikationsstandard, der bruges til fjernbetjening og trådløs dataoverførsel inden for kort rækkevidde. Det er almindeligt i områder som fjernbetjeninger til garageportåbnere, trådløse dørklokker, trådløse temperatur- og vejrstationer og forskellige typer af simple fjedre €rr styreenheder.
  • 868 MHz-protokollen er en trådløs kommunikationsprotokol, der hovedsageligt bruges til kommunikation over korte til mellemlange afstande og bruges ofte i forskellige typer af smarte hjemmeenheder og industrielle applikationer.

Det er vigtigt at bemærke, at kompatibilitet mellem enheder kan være et problem i smarte hjemmemiljøer, så det er en god idé at vælge enheder, der understøtter den samme protokol eller bruge en central hub eller platform, der kan fungere som en bro mellem forskellige protokoller.

Husk at sensorerne, der skal placeres udendørs, skal være IP44 eller IP66 klassificeret.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk